Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro

Alejandro Reyes comunica a Pepe Navarro qui és el seu pare biològic real

El jove vol que aquest infern s'acabi d'una vegada per totes

Alejandro Reyes està fart que es qüestioni qui és el seu veritable pare. Des que va néixer, ha hagut de viure amb aquesta incertesa.

Tot i que la seva mare, Ivonne Reyes, sempre ha sostingut que Pepe Navarro és el progenitor del seu únic fill, la veritat és que, avui dia, aquest tema encara dura.

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Alejandro Reyes vol que es deixi de parlar del seu pare | Europa Press

Pepe Navarro està convençut que Alejandro Reyes no és fill seu, així que no està disposat a assumir una paternitat que no li correspon.

Finalment, per molt que li pesi, la justícia es va pronunciar a favor d'Ivonne Reyes. I és que, després que Pepe es negués fins a quatre vegades a sotmetre's a les proves de paternitat, el jutge encarregat del cas va sentenciar que era el pare legítim d'Alejandro Reyes.

Avui dia, aquest tema està més viu que mai. El mes de novembre passat, el periodista va anar al plató de 'Sábado Deluxe' per a ensenyar les proves que demostrarien que l'exconcursant de 'Supervivientes' no és fill seu.

Després d'aquesta intervenció pública, Alejandro Reyes i la seva mare han decidit trencar el silenci, i ho han fet a través de Sonia Gea, l'advocada de la veneçolana. D'aquesta manera, el jove ha volgut comunicar a Pepe Navarro qui és el seu pare de veritat.

Alejandro Reyes parla del seu pare

Alejandro  vol que aquest infern s'acabi d'una vegada per totes. Després de vint-i-tres anys de patiment, l'actor vol tancar aquest dolorós capítol de la seva vida per a poder centrar-se en la carrera professional.

L'advocada de la família ha acudit a 'El programa de Ana Rosa' per a trencar el silenci i aclarir tots i cadascun dels dubtes que s'han generat al voltant de qui és el pare biològic de l'exsupervivent.

Sonia Gea ha volgut deixar clar que no hi ha cap prova que demostri que Alejandro Reyes no és fill de Pepe Navarro.

«No entenem per què es continua donant voltes a l'assumpte si la sentència és ferma. No es pot tornar a jutjar, per molt que digui Pepe Navarro», ha assegurat la lletrada.

Pepe Navarro somrient a càmera
Pepe Navarro assegura que no és el pare d'Alejandro Reyes | Europa Press

Aquesta professional considera que el que busca el periodista amb les últimes declaracions és que la veneçolana el demandi per a trobar la manera de reobrir el cas.

A més, ha assegurat que la seva clienta no es va sotmetre a una segona prova l'any 2017, tal com Pepe Navarro va confirmar al novembre.

Per acabar, l'advocada ha deixat molt clar que «Ivonne mai ha tingut dubtes» sobre qui és el pare del seu fill. «Hi ha una sentència que ho corrobora. L'única cosa certa que hi ha aquí és que Pepe Navarro és el pare d'Alejandro, i la resta són conjectures i xerrameques».

Alejandro Reyes no està disposat a seguir en aquesta guerra

Alejandro Reyes ja està molt cansat d'aquest tema, per això ha pres una decisió al respecte. I és que, després que un programa de televisió revelés que la seva mare va rebre 6.000 euros al mes d'un empresari durant tres anys, l'actor ha decidit posar punt final a aquesta història.

Aquest diumenge, 17 d'abril, Ivonne Reyes va anar al plató de 'Viva la vida' per a explicar la determinació que havia pres el seu fill.

Pla general d'Alejandro Reyes i la seva mare, Ivonne Reyes
Ivonne Reyes dona suport a la decisió del seu fill | GTRES

Després de renunciar a la pensió de paternitat, Alejandro Reyes ha decidit no sotmetre's a la prova d'ADN que podria aclarir aquest tema d'una vegada per totes.

«No me'n fio. Aquest home seria capaç de manipular les proves, però és que, a banda que jo no vull, el meu fill tampoc se les vol fer», va assegurar la veneçolana.