Muntatge amb fotos d'Alejandro Reyes amb un home pixelat.

Alejandro Reyes assenyala el seu pare real: Víctor Martínez

Alejandro Reyes ha parlat sense pèls a la llengua sobre el que ha viscut realment

Alejandro Reyes per fi ha parlat i ha deixat les coses clares. Fa mesos que el fill d'Ivonne Reyes és el protagonista d'una polèmica que, lluny d'acabar, va sumant personatges a la trama.

Pepe Navarro mai ha reconegut la paternitat d'Alejandro Reyes. La mare del jove, Ivonne, sí que va aconseguir que un jutge ho determinés així. Va ser el 2016 i des de llavors, el tema semblava tancat i sense gaire més que afegir.

Tot i això, Pepe parlava un altre cop d'aquesta polèmica en una entrevista a Telecinco. Allí es presentava amb proves que, suposadament, demostraven que no és el pare d'Alejandro. Però la jugada no li va sortir bé perquè l'únic que va aconseguir va ser provocar a Ivonne i a altres dones a explicar desenes de detalls de la seva vida.

Sempre amb Alejandro com a protagonista, a Pepe li criticaven de totes bandes. No només per part d'Ivonne, sinó també de Vanessa Martín, dona que assegura que Pepe la va maltractar.

Totes aquestes acusacions van fer que Pepe entrés per telèfon a Viva la vida per acusar Telecinco d'anar contra ell.

Ara ha parlat Alejandro Reyes i ha estat clar sobre qui és, per a ell, el seu pare real.

Alejandro Reyes diu el nom del seu 'pare'

Alejandro Reyes s'ha cansat de la situació i ha decidit parlar de la seva història. En una entrevista a Lecturas, Alejandro ha estat molt dur amb Navarro. «Em repugna Pepe Navarro, que es quedi amb la seva herència, tant me fa».

El jove afirma que ho ha passat molt malament per culpa d'aquest tema durant tota la seva vida. Hi va haver, però, uns anys de llum i d'amor patern entre tanta foscor. Alejandro guarda molt afecte a Víctor Martínez Chocarro, que va ser parella d'Ivonne durant diversos anys.

Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro
Alejandro Reyes aclara les coses a Navarro | GTRES

Aquest home és el 'pare' real d'Alejandro. «Amb ell sí que vaig tenir una relació de pare. Era molt afectuós amb mi, em feia petons i abraçades».

Alejandro confessa que fins i tot va arribar a anomenar-lo 'papa'. Molt emocionat va explicar que «sempre se'm va quedar gravada aquesta tendresa i l'olor de la seva colònia». Són detalls que el fill d'Ivonne Reyes guarda al seu cor i hi quedaran per sempre.

Víctor Martínez Chocarro, pilot aeri de professió, va morir de manera inesperada quan Alejandro tenia 12 anys. Per ell, va ser perdre el seu pare: «se t'enfonsa la vida, vaig sentir que el meu pare havia mort».

Avui dia, Alejandro es mostra molt afectat en parlar d'aquest home que li va canviar la vida.

La vida difícil d'Alejandro Reyes

Alejandro no ha tingut una vida fàcil. La seva mare sempre ha estat al seu costat i s'ha desviscut perquè no li faltés res. Tot i això, després de la pèrdua de Víctor Martínez, el jove va patir una altra mort.

«Es va morir també el meu oncle, el marit de la meva tia, i en Víctor». Durant molts anys, ha necessitat ajuda psicològica per fer front a aquestes pèrdues que provocaven encara més dolor.

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Alejandro Reyes, sempre al costat de la seva mare | GTRES

Tots dos homes havien fet de figura paterna a Alejandro. A més, que ara hagi parlat públicament de Víctor és una mostra més que el pare real d'una persona no significa que sigui el pare biològic.

El jove vol tancar una vegada per totes la polèmica amb Navarro. Tot i això, obre les portes a fer-se la prova de paternitat al costat de Navarro «però no en un centre privat, sinó al Centre de Toxicologia. No confio en ell». Acceptarà Pepe aquesta condició?