Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.

Rocío Carrasco rep el cop definitiu de la seva germana

Rocío Carrasco és constantment criticada

Rocío Carrasco està molt distanciada de Gloria Camila. Els anys han acabat per allunyar de manera definitiva les dues filles de la Jurado. I això que els últims mesos s'havia considerat la possibilitat del retrobament, però finalment no va ser possible. 

Aquest apropament es va produir després que enviés a Gloria una sèrie d'objectes que guardava la seva mare. Aquell gest la va fer emocionar i fins i tot es va parlar d'una possible reconciliació. Tot i això, tot ha seguit igual o fins i tot pitjor.

Gloria Camila i Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco i Gloria no tenen bona relació | Catalunya Diari

Les últimes setmanes, Rocío Carrasco ha vist com tornava a la càrrega contra ella. I no només als platós de televisió, també a les xarxes socials, on aprofita per enviar-li indirectes a través de les seves fotos i missatges.

La noia ha apostat per introduir una sèrie de canvis al seu perfil d'Instagram, on no falten les imatges plenes de color. Això no va passar desapercebut per als seus seguidors, que van veure com el rosa es colava d'un dia per l'altre al seu vestidor. Aquest to recorda molt la vestimenta que lluïa Rociíto durant la docusèrie que va gravar.

Per això, és possible trobar publicacions on vesteix un jersei rosa, un vestit de jaqueta i unes ulleres del mateix color. Molts ho van interpretar com una indirecta o un missatge ocult a la dona de Fidel Albiac. I així s'ho van voler transmetre a través de les xarxes socials.

«T'ha agradat el vestit de la teva germana?», li preguntaven. Un altre usuari assegurava que «que bé et queda a tu el fúcsia i que malament li queda a altres». També algun li retreia: «Sempre tirant dards enverinats».

Tot i això, no és la primera vegada que Gloria Camila utilitza aquest color després de l'emissió del documental de Rocío Carrasco. El maig passat, quan es va celebrar el 15è aniversari de la mort de la seva mare, va fer servir un model molt similar al popularitzat per la mare de Ro i David Flores.

Allò va ser vist per alguns com una provocació. Per a altres, simplement es tractava d'una picada d'ullet de la jove tractant de deixar clara la seva postura davant la polèmica. Quan la van interrogar per això, simplement va dir que s'havia decantat per aquest to perquè està de moda.

A la televisió, alguns col·laboradors tenien molt clar que aquest gest «no va ser casualitat». María Patiño va explicar que va ser la manera que va tenir per posicionar-se a l'enfrontament de Rocío Carrasco i Antonio David.

Cal no oblidar, a més, que la jove sempre s'ha mostrat molt fidel a la seva neboda, que manté una dura batalla amb la seva mare. Per això li costa molt apropar-se a ella, per tot el que podria implicar això.

Rocío Carrasco, al punt de mira

Rocío Carrasco va ser notícia, a més, els últims dies arran d'unes declaracions que va fer Marta Riesco. Ha assegurat que l'ex d'Antonio David es va posar en contacte amb ella per oferir-li un «projecte laboral i que li agradaria quedar amb mi».

Tot i això, companys de professió i mitjans es van encarregar de desmentir-la. La història explicada per ella té poc a veure amb la realitat, assenyalen. Sí que va rebre una trucada, però en cap moment va estar present la filla de la xiponera, com havia dit.

Gloria Camila vestida de rosa
Gloria Camila, amb un vestit molt similar al de Rocío | Instagram

Tampoc no va parlar amb ella ni li va oferir cap feina. Sembla que la trucada és real, però va ser amb el director d'una publicació amb el propòsit de concretar una possible trobada. Però Marta ho va rebutjar.

Tot això passava mentre Rocío Carrasco gaudia d'un pla cultural amb amics. L'endemà celebraria el seu aniversari envoltada del seu cercle més proper.