Primer pla de José Luis Gil

José Luis Gil s'assabenta de l'adeu en el seu moment més complicat

José Luis Gil lamenta una pèrdua que el deixa sense respiració

José Luis Gil segueix recuperant-se a casa després que va patir un ictus el passat novembre.

Mentrestant, José Luis Gil ha vist com La que se avecina ha començat a gravar la seva nova temporada, però amb diverses novetats. Algunes són com el canvi d'espai, és a dir, ja no serà el mític edifici de Mirador de Montepinar sinó un altre nou.

Sobre aquesta nova temporada, amb el pas dels dies es comencen a veure a les xarxes algunes fotos dels actors en ple rodatge. Entre les absències més notòries hi ha la d'en José Luis Gil, que interpreta a Enrique Pastor, i que no sabem quan podrà tornar a treballar.

José Luis Gil s'assabenta de l'adeu d'un personatge clau

El cas és que una de les últimes novetats de què ens hem assabentat ha sortit a la llum aquest diumenge. I és que s'ha confirmat la marxa d'una de les actrius més icòniques de la sèrie. Una artista que ja va estar present en el canvi d'Aquí no hay quien viva La que se avecina.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
José Luis Gil en una de les imatges promocionals de l'actual temporada de La que se avecina | Mediaset

Aquesta actriu l'hem vist des del principi d'aquesta sèrie. Parlem de Vanesa Romero, l'actriu que donava vida a Raquel Villanueva. De forma inesperada, diumenge passat als Premis Platino, ha confessat davant un company de Fórmula TV que se'n va de la sèrie per enfocar-se a altres projectes.

La veritat és que no és un adeu definitiu. Espera tornar quan pugui participar en alguna de les pròximes tres temporades que té signades la sèrie.

«Ara mateix tinc altres projectes professionals i estem intentant quadrar agendes. Espero que aquesta temporada pugui estar en algun capítol o alguna cosa així i continuar gaudint de la sèrie. Però, de moment, estem en aquest punt i a veure si és possible», ha dit Romero.

La que se avecina es queda sense una estimada actriu

«De moment ha coincidit així, han estat dos anys d'aturada i sorgeixen projectes. Estic a la part de la direcció, escrivint, estic amb pel·lícules, amb sèries. Ara mateix és com si s'ha ajuntat tot, començaran a rodar i està sent complicat. Això és així, i a veure què passa», ha explicat detalladament la famosa actriu.

Primer pla de Vanesa Romero.
Vanesa Romero diu adeu a la sèrie que li va donar tot | GTRES

Vanesa Romero també ha explicat aquest reporter que es troba molt centrada en les seves noves il·lusions, algunes de gran importància personal per a ella.

«Estic amb altres coses, sèries que estic escrivint, projectes personals i molt contenta. Obrint altres camins, altres portes, i en l'àmbit interpretatiu en altres històries també. Ara no puc explicar gairebé res, però estic contenta», ha dit.

«Aquesta temporada serà així i la següent temporada de La que se avecina ja veurem. Espero que en algun moment torni a aparèixer i a gaudir del personatge que tantes coses m'ha donat. Ha sorgit així», explicava.

La que se avecina ja grava la seva temporada número 13

La que se avecina és una de les sèries més exitoses del nostre país. I, gràcies a les diverses històries dels seus veïns, segueixen aconseguint bones dades d'audiència temporada rere temporada.

Elenc de 'La que se avecina'
L'equip de La que se avecina| Mediaset

La que se avecina va dir adeu el 25 d'abril passat a la temporada número 12. Això sí, Telecinco i la productora Contubernio ja roden la temporada 13. Sens dubte, aquesta és la millor notícia per als milions de seguidors que segueixen la sèrie des que va començar fa 15 anys.