Primer pla de Lydia Lozano amb unes arracades grans.

Lydia Lozano adverteix sobre la ruptura i assenyala una altra dona

Lydia Lozano ha donat la seva opinió sobre el tema del moment

Lydia Lozano fa molt de temps que analitza els concursos de Telecinco i té autoritat per opinar sobre els escàndols del moment. I ha advertit que hi ha dos participants de Supervivientes 2022 que estan a punt de trencar: Anabel Pantoja i Yulen Pereira. De moment són amics íntims, però hi ha una altra dona que podria estar en desacord amb aquesta amistat: Arelys, mare de l'esportista.

Lydia Lozano considera que Arelys ha enviat un missatge ocult a Yulen en una carta que aquesta ha enviat a la famosa illa. «Ho estàs fent molt bé i recorda que ho estàs fent sol», li ha comentat al jove supervivent. La periodista considera que aquestes últimes paraules van dirigides a Anabel, que no tindria l'aprovació de la seva possible futura família política.

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Lydia Lozano té l'ajuda del seu marit Charly | GTRES

Lydia considera que la mare del concursant no vol que Anabel Pantoja passi tant de temps amb el seu fill perquè podria perjudicar-lo. «Anabel no li agrada per al seu fill i aquesta nit ho ha deixat clar», comenta la col·laboradora en un to contundent. Aquesta anàlisi té molta importància, ja que Lozano fa molt de temps que estudia els programes televisius.

Lydia considera que la parella podria trencar la seva relació en un futur, malgrat que no ha revelat quan formalitzaran la seva separació. És possible que l'esportista descobreixi que estar a prop de la neboda d'Isabel Pantoja no el beneficia, ja que el converteix en un complement. La sevillana és un personatge molt potent i és capaç d'eclipsar qualsevol que estigui al seu costat.

Lozano ha tingut un accident domèstic que ha preocupat els seus companys, de fet la notícia va paralitzar Sálvame. «S'estava posant una bota, ha perdut l'equilibri i ha caigut sobre el seu braç», van explicar al programa. Però és una dona forta i no es vol quedar al seu domicili, per això ha tornat als platós sense estar recuperada.

Lydia Lozano confessa quina és la seva veritable passió

Lydia ha reaparegut al debat de Supervivientes, espai presentat per Ion Aramendi, i ha deixat clar com es troba. Reconeix que està passant per un moment delicat perquè no està acostumada a haver de demanar ajuda. És molt independent i ara no pot exercir algunes tasques, malgrat que no vol deixar de treballar.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano ha revelat que li agrada treballar a la ràdio | Europa Press

Lozano ha confessat que estava «fatal», però assegura que comentar el concurs la fa sentir «molt bé», per això no vol estar de baixa. El presentador ha aplaudit la seva professionalitat i li ha dit: «Ets experta a la televisió i ara també a la ràdio». Estava fent al·lusió a l'os que s'ha fet malbé, però ella ha entès perfectament la broma.

La col·laboradora ha aprofitat per explicar que el mitjà que realment la fa sentir còmoda és la ràdio. Ha treballat en alguns programes i ha demostrat estar a l'altura perquè pot expressar-se amb llibertat i tots respecten el torn de paraula. És clar que brilla en tots els projectes que es proposa i que es mereix ser la cara més estimada de Telecinco.

Lydia Lozano fa molt de temps que dona explicacions

Lydia ha comentat tots els programes de Telecinco i sempre explica les coses que passen inadvertides per al públic. Ha advertit que la mare de Yulen podria ser un obstacle a l'amistat que aquest manté amb Anabel Pantoja. La sevillana ha reconegut que se sent atreta per l'esportista i Arelys podria estar en desacord amb aquest sentiment.

Lozano ha patit una lesió forta, però sap que el millor per a ella és recuperar-se als platós de televisió. Ha tornat amb més força que mai i els seus companys han valorat la seva professionalitat. No només és una persona aplaudida pels espectadors, també pels presentadors de Mediaset.