Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pepe Navarro a Telecinco

Pepe Navarro perd 2 milions i arriba a un pacte pel bé de la seva filla Andrea

Pepe Navarro ha venut la joia del seu patrimoni

Pepe Navarro ha estat el presentador més poderós de la televisió, però fa temps que està retirat i els seus enemics no perden el temps.

La seva exparella, Ivonne Reyes, s'ha passejat per una infinitat de platós per revelar el seu presumpte secret i la situació empitjora a passos de gegant. El líder de Esta noche cruzamos el Mississippi ha passat a l'acció abans que sigui massa tard.

Pepe Navarro va ser el rei de la petita pantalla i hi ha molts espectadors que estan desitjant tornar-lo a veure treballar. La revista Semana assegura que el comunicador s'ha posat fil a l'agulla i que està a punt de signar un contracte molt important. Suposadament tornarà als mitjans aviat perquè té molts temes pendents.

Muntatge Pepe Navarro i la seva filla
Pepe Navarro ha protegit la seva filla a la seva última operació | Catalunya Diari

Pepe, seguint la informació de Semana, ha venut la seva mansió d'Eivissa, un immoble el preu del qual superava els 10 milions d'euros. Aquesta publicació garanteix que l'ex d'Ivonne Reyes ha perdut 2,5 milions en aquesta venda. S'ha desfet de la joia del seu patrimoni a canvi de 7,5 milions i un pacte amb el nou propietari de l'habitatge.

Pepe va començar els tràmits després de separar-se de Lorena Aznar, la seva última dona, però no ha aconseguit trobar comprador fins ara. La seva llar eivissenca ha estat testimoni d'esdeveniments memorables, per això, la seva filla Andrea vol casar-se allí. El presentador ha aconseguit arribar a un acord amb el comprador per poder gaudir de part de la mansió fins a l'any 2024.

Navarro està travessant un moment delicat a l'àmbit mediàtic, ja que la seva reputació s'ha debilitat força després dels últims escàndols. Fa unes setmanes va trucar en directe al programa Viva la Vida per carregar contra Ivonne i Vanesa Martín, una de les seves exparelles. Les paraules que els va dedicar a aquestes dones han estat repudiades per tots els professionals de la televisió.

Pepe Navarro té el suport de la seva exdona

Pepe cada cop té més enemics, però sap que sempre podrà comptar amb el suport de Lorena Aznar, mare dels seus fills petits. L'última exdona del comunicador assegura que ella no ha tingut cap problema seriós amb ell, només lleugeres diferències. No sol parlar amb els reporters, però el 2019 va trencar el silenci per explicar què havia passat.

Lorena Aznar i Pepe Navarro somrient
Pepe Navarro va posar fi al seu matrimoni amb Lorena de mutu acord | GTRES

«En el meu cas personal no hi ha hagut mai una agressió física, ha estat un matrimoni llarg, molts anys de convivència des del 2004 fins a l'any 2018. No vull dir que sigui perfecte, hi ha hagut moltíssimes ocasions en què ni les seves paraules ni la seva forma d'actuar han estat adequades». Aquestes declaracions les ha donat a l'agència Europa Press i des de llavors s'ha apartat de l'escàndol.

Pepe Navarro queda en evidencia tras la explosiva entrevista de Alejandro Reyes: Nunca llegó

Navarro va prendre una decisió important després de trencar la seva darrera relació estable: posar a la venda la seva mansió eivissenca. Ha estat molt de temps al mercat immobiliari i per fi algú s'ha animat a comprar-la, malgrat que per un preu menor. A Semana asseguren que l'operació es va tancar el 18 d'abril, però la firma final va ser dies més tard.

Pepe Navarro pensa en Andrea

Pepe sap que la seva filla està a punt de casar-se i la noia vol celebrar el casament a la casa d'Eivissa. La publicació esmentada anteriorment assegura que els plans segueixen endavant gràcies a l'habilitat del presentador. Ha arribat a un pacte per poder gaudir de l'immoble durant un temps, així que Andrea pot gaudir tranquil·la.

L'exparella d'Ivonne s'ha retirat del joc des que va trucar a Viva la Vida i va perdre la raó a causa de les seves males formes. Però no es rendirà tan fàcil i està preparant el seu retorn televisiu. Ho farà en un programa propi que promet ser el producte més popular de la petita pantalla.