Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón assumeix que Ortega Cano té una nova il·lusió

Ana María Aldón ha guardat el secret fins al final

Abans, Ana María Aldón era molt criticada per la premsa per estar casada amb José Ortega Cano, però la situació actual és diferent. De mica en mica s'ha convertit en un personatge molt estimat del món del cor. No necessita la fama de ningú per crear contingut a la televisió, per això amaga tots els secrets de la seva família.

Ana María Aldón sap els plans que té el seu marit, però no n'ha dit res per no fer cap escàndol. El cas és que el programa Socialité s'ha avançat i ha explicat què pretén fer el torero els pròxims mesos. En aquest mitjà diuen que està preparant un museu per honrar la seva trajectòria professional.

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón s'ha convertit en la gran protagonista | Mediaset

Ana María ha assumit que Ortega Cano està il·lusionat amb aquest projecte, per això ha fet tot el possible per no crear obstacles. Està exposada de forma constant i en cap moment ha dit res per no arruïnar els seus plans. Aquesta època no ha estat fàcil per a ella, però es manté ferma i ha promès continuar lluitant.

Ana María Aldón reconeix que té moltes diferències amb una part de la seva família política, encara que prefereix no donar noms concrets. Tothom sap que s'està referint a la seva cunyada Conchi, que hauria llançat acusacions bastant serioses. La tertuliana l'ha perdonat, entre altres coses perquè prefereix oblidar-ho tot i continuar el seu camí.

Aldón té una gran fama que en cap moment es va imaginar aconseguir, però mai ha causat cap polèmica per cridar l'atenció. S'ha convertit en protagonista perquè ha enamorat el públic gràcies a la seva sinceritat i prudència. El seu matrimoni es troba perfectament, de fet, coneixia la nova il·lusió d'Ortega Cano.

Ana María Aldón fa una promesa

Ana María té molta confiança amb el seu marit i formen un gran equip, per això està al corrent de totes les ofertes que rep. El torero, segons han explicat a Socialité, s'ha posat a treballar en el seu projecte més especial: un museu a Madrid. El seu objectiu és reunir en un mateix espai tots els objectes que formen part de la seva trajectòria, així com els seus vestits més característics.

Primer pla Ana María Aldón
Ana María Aldón ha rebut atacs injustos | Telecinco

Ana María Aldón està orgullosa perquè sap que feia temps que el pare del seu fill estava apàtic, però actualment ha recuperat aquesta energia que el caracteritza. Caldrà esperar un temps per veure el museu obert, però la presentadora Nuria Marín ha donat una dada clau. S'obrirà abans que el centre de Rocío Jurado, primera dona del torero.

La col·laboradora prefereix mantenir-se al marge de les noves polèmiques, prou té amb defensar la seva presència a la televisió. En una de les seves últimes intervencions va reconèixer que estava travessant un moment crític, però va prometre que tiraria endavant. «Si caic em tornaré a aixecar i segueixo volent viure», va dir molt emocionada.

Ana María Aldón coneix tota la veritat

Ana María Aldón sap que Ortega Cano segueix sentint un enorme respecte per Rocío Jurado i entén tots els seus comportaments. No entèn alguns gestos, però prefereix no fer públic el seu malestar per no crear problemes. Sap que el seu marit va col·laborar en un museu que volien obrir per homenatjar a la cantant, però els plans han canviat.

El torero està centrat en el seu propi museu, almenys això és el que explica Nuria Marín al programa Socialité. La presentadora s'ha sorprès perquè pensava que aquesta classe de projectes s'organitzaven una vegada el protagonista moria.