Primer pla de Pilar Rubio

Pilar Rubio i el nou canvi a la seva cara del qual ningú s'ha adonat

Pilar Rubio sorprèn a tothom amb un nou retoc

Pilar Rubio ja té la ment posada a l'estiu. Tot i que viu a a París amb la seva família, els viatges a Espanya per motius de treball són constants. I l'última cita que l'ha tornat a portar a Madrid és la presentació de l'última col·lecció de bany de la marca Selmark, de la qual és imatge.

Des de fa tres anys col·labora amb la firma i en aquesta ocasió s'ha mostrat molt entusiasmada per la feina feta. «És la tercera col·lecció que faig», explicava. A més de ser la imatge, «també col·laboro en els dissenys, els dissenyo jo i és un èxit que després de dues col·leccions i tot venut en puguem fer una més», deia.

Va voler deixar ben clar que es dedica al màxim en aquest projecte. Exerceix una tasca important tant en la confecció com en el disseny de les peces. No obstant això, hi va haver alguna cosa que va cridar especialment l'atenció.

Es tractava d'un petit detall a la seva cara. Va posar amb els vestits de bany de la nova temporada, però totes les mirades estaven posades en una piga que tenia a la cara. Estava damunt del llavi i li donava un aire més juvenil.

«Resulta que m'he posat una piga i ningú m'ha preguntat per ell, i es nota bastant», va dir la presentadora una mica indignada. Diuen que pretenia ser un homenatge a la dècada dels 90. Estava encantada amb el canvi i no va dubtar a confessar-ho.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio va lluir una petita piga damunt del llavi | Europa Press

Tot i que té pensats molts projectes professionals, sempre li ha donat més importància a les col·leccions de bany. Explica que un dels seus grans objectius és que les dones es puguin sentir còmodes amb les seves peces. «Els dissenys estan molt mesurats i estudiats perquè tinguin aquesta estructura interior que realci el cos de la dona», diu.

Pilar Rubio explica que té en compte les opinions d'altres noies. «Jo el que faig és inventar perquè a mi se m'acudeixen moltes bogeries. Parlo amb les meves amigues sobre que els agrada a elles, parlo amb dones que vaig trobant».

Amb tot això «començo a dibuixar, a dissenyar i després parlo amb Selmark. Al final, que les meves idees es converteixin en realitat és una cosa meravellosa», explica.

Durant l'acte també hi va haver temps de parlar de la seva nova vida a París. No ha estat gens senzill per a ella i la seva família el procés d'adaptació. Principalment pel discret rendiment de Sergio Ramos al PSG, on les lesions li van impedir gaudir dels minuts que tenia.

Explica que «sempre intento treure la part positiva. Coneixes una nova cultura, un nou idioma». Segons la seva opinió, es tracten «d'experiències molt enriquidores tant per als nens com per a nosaltres».

Pilar Rubio possiblement farà les maletes

Pilar Rubio sap que és possible que en qüestió d'uns mesos hagi de tornar a fer les maletes. El seu pas per París no ha estat tan bo com ells esperaven. Sobretot per la mala temporada d'en Sergio al PSG.

Tant al club com un sector de l'afició li culpen dels mals resultats. Ja han deixat entreveure que serà un dels primers futbolistes a qui se'ls concedirà la baixa. Tot i això, encara li queda un any de contracte i ell no descarta complir-lo.

Muntatge de Pilar Rubio i Sergio Ramos.
La parella té previst sortir de París a l'estiu | CatalunyaDiari

Mentrestant, en els últims mesos hi ha hagut rumors que el tornaven a situar al Sevilla. Al club sevillà es va formar i no veuria amb mals ulls acabar la seva etapa esportiva allà. Tot i això, sembla que és més un desig que una realitat.

A Pilar Rubio li encantaria tornar a Espanya, ja que allà té la seva casa i feina.