Primer pla d'Alejandro Reyes.

Alejandro Reyes, espantat en veure que el seu verdader pare ha aparegut per venjar-se

El fill d'Ivonne Reyes rep un cop dur en el millor moment de la seva vida

Després d'una temporada als Estats Units, Alejandro Reyes ha tornat a Espanya per un motiu molt especial. I és que fa uns dies que es va estrenar com a dissenyador creant al costat de Virginia Abzueta la seva primera línia de roba anomenada King Art.

La veritat és que aquesta notícia ha deixat tothom de pedres. Al principi, el jove estava estudiant per ser actor, raó per la qual ningú no s'imaginava que volgués emprendre el seu camí al món de la moda. Tot i això, sembla que el fill d'Ivonne Reyes tenia aquesta il·lusió des de feia un temps.

D'altra banda, la seva progenitora no pot estar més feliç per aquest projecte. «Sí, la veritat és que estic molt contenta pel meu fill. Espero que us hagin agradat perquè tots els dissenys són seus», començava dient.

En canvi, a un altre familiar del noi no li ha fet gens de gràcia que Alejando Reyes s'hagi decantat per aquesta professió. Sí, ens estem referint al seu pare, Pepe Navarro, que no ha dubtat a criticar amb duresa la marca del seu fill.

Primer pla d'Alejandro Reyes
El jove no s'esperava que el seu pare atacaria la seva firma de roba | Europa Press

 

Pepe Navarro critica sense pietat la marca del seu fill

En plena guerra judicial entre Ivonne Reyes i Pepe Navarro, Alejandro Reyes ha pogut complir un dels seus somnis: crear la seva pròpia firma de roba. Durant la presentació de King Art a Madrid, l'exconcursant de Supervivientes va estar summament emocionat sobre això.

«És un somni que s'ha fet realitat, sempre m'ha agradat el món de la moda i avui som aquí per parlar-ne», començava dient davant dels mitjans presents. Això sí, evidentment, tot i ser un gran dia per al jove, no va poder evitar que la premsa preguntés pel tema del seu pare.

«El tema de Pepe Navarro, entenc que se'm pregunti, però no respondré perquè crec que ja està tot dit», explicava. Tot i això, Alejandro Reyes s'aventurava a respondre la pregunta de com vestiria el seu pare, amb qui no té relació, però sí que ha tingut conflictes amb ell pel tema de la paternitat.

«Tinc dessuadores, tinc pantalons diplomàtics, cosetes fabuloses. Jo crec que a ell li agrada tot, també li agradarà el tema de la diplomàcia, li pot molar força», així llançava una pulleta al seu progenitor.

Després d'aquestes declaracions, dies després, el mateix Pepe Navarro s'hi va pronunciar tot just arribar a Eivissa, on està passant uns dies de vacances. La veritat és que ningú no s'esperava que al presentador li importés, ja que fa temps que està allunyat del focus mediàtic.

Tot i això, en aquella ocasió, va voler contestar al jove i fins i tot no va dubtar a criticar la seva marca de roba, que tan sols fa uns dies ha vist la llum. «Què és? Una roba per a mentiders, oi? Roba per a mentiders? Han d'anar tots els mentiders amb la roba dels mentiders», deia sense pietat.

Així mateix, el comunicador no ha tingut objeccions a expressar el que pensa sobre el nou projecte d'Alejandro Reyes. D'altra banda, lluny d'acabar amb les seves polèmiques paraules, els mitjans que es trobaven amb ell van voler saber com havia anat el darrer judici amb la veneçolana.

I és que fa uns dies es va saber que Ivonne Reyes havia aconseguit la victòria del darrer judici amb el pare del seu fill. El presentador va ser derrotat per unes declaracions que va donar a la revista Lecturas l'any 2018.

Primer pla de Pepe Navarro
Pepe Navarro enfonsa el nou projecte professional del seu fill | Europa Press

Tot i que no va voler indagar gaire en el tema, sí que va voler deixar clara la seva postura amb unes simples paraules. «Hi ha moltes vies més, moltes», tancava de manera contundent.

Alejandro Reyes celebra la victòria de la seva mare

Per part d'Ivonne Reyes, l'actriu està molt feliç que la justícia, novament, li hagi donat la raó. Per això, la mare d'Alejandro Reyes també ha tingut unes parauletes adreçades al pare del seu fill.

«És la segona vegada que guanyo. Dirà: «Pobret de mi» perquè és un indigent, però després surt amb un nivell alt... No paga, però sí que té diners», afirmava contundent.

«Ha estat un gran èxit que per fi se m'hagi sentit al Jutjat de Violència sobre la Dona. El fet d'haver pogut ser-hi confirma que vam ser parella, que és el pare d'Alejandro i coses que s'han volgut tapar», confessava.

«Fa anys que ho denuncio i sempre diré que qualsevol cosa que ens passi a mi o al meu fill és la seva responsabilitat. Això continuarà, perquè no vull viure amb por», tancava la model.