Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira descobreix que la seva salut ha empitjorat després de 4 mesos de silenci

Yulen Pereira adverteix a la seva parella que el seu estat és alarmant

Yulen Pereira està més unit que mai a Anabel Pantoja aquests dies en què molts han parlat d'una profunda crisi de la parella. I tot després d'aquell retrobament que va tenir lloc a Eivissa entre la sevillana i l'esgrimista amb Omar Sánchez i Raquel Lozano.

El cas és que Yulen s'ha adonat que actualment hi ha coses més importants que aquest polèmic episodi entre les dues parelles. I alguns d'aquests contratemps tenen a veure amb la salut del pare de la seva xicota.

Yulen Pereira i Anabel fa diverses setmanes que estan desconnectats del món real i se'ls ha vist viatjar a Egipte, a Eivissa i fa uns dies aterraven a Menorca.

Yulen Pereira coneix la dura realitat d'un familiar proper

La veritat és que Yulen Pereira és conscient que un familiar d'Anabel té un problema molt seriós des de fa temps. I la realitat és que la gravetat de la situació ha empitjorat els últims dies.

Estem parlant de Bernardo Pantoja, el pare de l'exsupervivent, que continua arrossegant alarmants problemes de salut.

Les últimes hores, Sálvame se n'ha fet ressò, encara que sembla que a Anabel Pantoja no l'afecta gaire. I és que només va anar un dia a veure el seu pare en aterrar a Espanya procedent d'Hondures.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja sap que ha estat més per Yulen Pereira que pel seu pare | CatalunyaDiari

«Està demanant ajuda urgentment perquè no pot més», ha sostingut José Antonio León, després d'una nova recaiguda de Bernardo. Segons León, Junco, la parella d'aquest, s'ha queixat dins del seu entorn de «la deixadesa que està tenint Anabel».

Sap que Anabel ha de reaccionar o es complicarà tot

«Anabel freda. Família freda», eren les paraules de Junco. «És molt discreta, no li agrada donar explicacions, però amb el seu entorn es relaxa i ha manifestat que està molesta amb Anabel», ha apuntat el reporter de Telecinco.

Per aprofundir més en l'assumpte, Magdalena Clavero, tia àvia d'Anabel Pantoja ha estat a Sálvame donant veracitat a la greu situació de Bernardo.

Imatge de Bernardo Pantoja en una llitera.
Bernardo Pantoja va rebre l'alta hospitalària | Europa Press

«Si ella s'està queixant que necessita ajuda, és que necessita ajuda, perquè aquesta dona no és de parlar. Sé que ell està malament i sé què li passa. El meu nebot està malament».

Magdalena ha posat el crit al cel després dels precs desesperats de Junco. «És una dona que ha estat els seus peus i les seves mans, ha estat als seus peus de dia i de nit. Està cansada», ha admès.

Junco ja no pot més i demana que l'ingressin

D'altra banda, ahir la convidada considera que Anabel hauria de deixar de vetar que vegi el seu pare. «Fa quatre mesos que no l'he vist, m'ho tenien prohibit, no li interessa a Anabel, no sé per què. No hi ha motiu».

«Bernardo està en unes condicions no favorables i ella no ve a veure el seu pare des del mes de febrer passat», ha posat més llenya al foc León.

Imatge de Bernardo Pantoja acompanyat de la seva parella Junco
Junco, la parella de Bernardo Pantoja, no sap què fer | GTRES

Segons s'ha explicat aquest dimecres a Sálvame, la persona que té cura de Bernardo Pantoja està de vacances actualment. Això ha provocat que es compliqui tot per cuidar l'afectat, que requereix atencions contínues.

Junco pensa que la seva parella hauria d'ingressar en una residència, ja que allà estarà millor atès que a casa seva. I aquesta dona li demana més suport a Anabel, que sí que s'està encarregant dels diners que necessita el seu pare per al dia a dia.

«Jo estic pagant a les cuidadores, i vaig dir a la meva mare que si s'acabava el dipòsit que vaig deixar perquè durava molt al programa, què feia? No tinc temps», afirmava la sevillana durant el seu pas per Supervivientes.