Primer pla d'Olga Moreno

Olga Moreno es prepara per rebre el nou fill i decideix no revelar el seu nom

Olga prefereix mantenir-se al marge per evitar conflictes

Olga Moreno sempre ha intentat mantenir-se al marge dels mitjans, ja que no s'acaba de sentir còmoda sent la protagonista. És cert que ha venut diverses entrevistes i que també ha participat en els millors programes de Telecinco, però ha estat una cosa temporal. Segons ha sortit publicat, es va adonar que havia de tenir cura de l'economia familiar i va fer un esforç per treballar a la televisió.

Olga Moreno es va retirar de la televisió després de guanyar Supervivientes 2021 i només ha aparegut de forma puntual. Ja té força experiència i podria respondre a molts conflictes, però prefereix ser a l'ombra i defensar-se des del silenci. Gràcies a una informació de Terelu Campos ha descobert una cosa important: hi ha un bebè en camí.

Muntatge amb fotos d'Olga Moreno i Marta Riesco.
Olga Moreno sap que la parella del seu exmarit vol quedar-se embarassada. | Telecinco
 

Olga està assimilant les noves intencions del seu exmarit: vol portar un nen al món amb la seva xicota Marta Riesco. Terelu ha assegurat a Sálvame que la periodista vol quedar-se embarassada aviat perquè desitja «el pack complet». Aquesta notícia podria desestabilitzar Moreno, que s'està esforçant per no fer cap comentari.

Olga, a l'única entrevista que ha concedit després de la seva separació, va assegurar que havia estat molt enamorada d'Antonio David. «Ningú l'estimarà mai com jo ho he fet», va comentar a la revista Semana en un to força contundent. Tot i això, l'ex de Rociíto s'ha tornat a il·lusionar i estaria disposat a fer el pas que tots esperen.

Moreno prefereix no revelar el nom del nou fill i tampoc no dirà res que pugui comprometre Antonio David Flores. És evident que compta amb informació privilegiada perquè tenen molt bona relació, continuen sent una família estupenda. L'empresària sap molt bé com funciona el negoci del cor i que el millor és ser prudent i discreta.

Olga Moreno descobreix les intencions de la seva família

Olga s'ha esforçat molt per ser respectuosa, ja que han explicat moltes mentides sobre ella i en cap moment no ha perdut els papers. Sempre tracta els reporters amb una educació excel·lent i això juga a favor seu, per això té tants suports. El pas del temps ha demostrat que Rociíto no tenia raó: l'andalusa no vol ni fama ni diners.

Antonio David Flores amb posat seriós
Olga Moreno respectarà la decisió del pare de la seva filla. | YouTube
 

Moreno ha descobert que la seva família està a punt de créixer, ja que Antonio David estaria disposat a tenir un nou fill. «Marta Riesco té un projecte imminent que no està vinculat amb la seva faceta professional. Ha pres una decisió que afecta la família del seu xicot: vol quedar-se embarassada», ha anunciat Terelu Campos a Sálvame.

L'exdona del col·laborador no ha fet cap comentari perquè sap que tot pot jugar en contra seva. És important que no parli del tema amb ningú, tot i que els protagonistes han reconegut que els rumors són certs. Marta ha assegurat que està tan enamorada de la seva parella que ho vol tenir tot amb ell: casament i fills.

Olga Moreno ha pres una decisió i no hi ha marxa enrere

Olga ha decidit baixar del vaixell, considera que la situació és molt convulsa i sap que el més encertat és retirar-se a temps. Quan Antonio David Flores decideixi fer el pas tampoc parlarà, mai revelarà quin nom tindrà el nou bebè. S'està preparant per a aquest moment, és molt més animada i és capaç d'assimilar qualsevol contratemps.

Moreno prefereix no tornar a la televisió, no se sent còmoda i sap que és un terreny hostil per ella perquè té molts enemics. De moment, se centrarà en el negoci de roba, una botiga situada a Màlaga que li proporciona uns ingressos extraordinaris. També treballa com a influencer, ja que té molt bona premsa i el públic s'interessa a seguir els seus passos.