Miguel Marcos

Miguel Marcos, preocupat en descobrir quants diners ha perdut després del divorci

Miguel no es pot creure els diners que ha malgastat aquest estiu

Miguel Marcos està passant un estiu tranquil al costat de Belén Esteban. El conductor d'ambulància ha hagut de cancel·lar tots els plans que tenia per a aquest estiu després que la seva dona es trenqués la tíbia i el peroné.

Aquests mesos estivals prometien ser meravellosos. Ha estat el primer any en què les restriccions pel coronavirus han estat aixecades i hi havia ganes de viatjar. Miguel, però, s'ha quedat la major part del temps a Madrid, acompanyant la seva dona en el període de rehabilitació. La prioritat ha estat curar-se com més aviat millor de la lesió per poder incorporar-se a la feina a la tardor. Per això, i a causa de la gravetat d'aquesta, cal ser obedient i seguir les prescripcions mèdiques rigorosament.

Ara que Miguel Marcos i Belén ja veuen la llum al final del túnel s'han atrevit a viatjar fins a Tenerife. Allà estan passant uns dies de relaxació, allotjats en un hotel a peu de platja. D'aquesta manera, la col·laboradora no ha de caminar gaire per acostar-se al mar.

Malgrat l'estampa idíl·lica, Miguel està una mica preocupat, igual que la seva dona. I és que estan veient que les despeses d'algú molt especial per a ells són desorbitades i que no hi ha control.

La despesa desorbitada que preocupa Miguel Marcos

MIguel Marcos ha adoptat com a propis els amics de la seva dona. A més de les amigues de tota la vida, Belén ha aconseguit noves amistats a la televisió. Una de les més especials és Anabel Pantoja, amb qui Miguel també té bona relació.

Belén ha estat una ferma defensora de la neboda d'Isabel Pantoja durant el seu pas per Supervivientes. Tot i estar a casa, pendent de la cama, no ha dubtat a llançar missatges donant-li suport durant tot aquest temps.

Belén Esteban
Miguel Marcos ha estat uns dies a Tenerife amb la seva dona | INSTAGRAM

Ara assisteixen amb preocupació al forat que aparentment té Anabel a la mà. Ha guanyat un dineral a Supervivientes, ningú ho nega, però també s'està gastant una dinerada a les seves interminables vacances.

En aquest sentit, la revista Semana ha fet un càlcul aproximat del que ha gastat Anabel només en allotjaments des que va arribar d'Hondures. La xifra és escandalosa: 14.000 euros.

Fem números. Es va allotjar, durant els primers dies a Espanya, en un pis al centre de Madrid que costava 500 euros cada nit. S'hi va gastar uns 3.000 euros. Després va viatjar a Sevilla i a Cadis, on va visitar familiars i es va allotjar a casa de diversos amics.

Després d'això, es va reunir de nou amb Yulen Pereira, el seu xicot, i se'n van anar a Egipte. Allà van passar una setmana allotjats en un hotel de luxe amb vistes al riu Nil i que li hauria costat uns 3.500 euros.

Les vacances més llargues d'Anabel també l'han portat a Eivissa, on ha estat una setmana allotjada en un hotelàs que costa 1000 euros per nit. I encara n'hi ha més.

Ara mateix, la parella és a Menorca, esgotant els seus últims dies de platja i de calor abans de tornar a Madrid. Allà s'allotgen a una vila que costa uns 400 euros cada nit.

Molts diners, malgrat que en alguns dels allotjaments, com ella mateixa va confirmar, li han fet 'preu d'amic'. Miguel Marcos veu, perplex, com Anabel està fent anar la targeta de crèdit per tenir l'estiu de la seva vida. Se suposa que a la tardor frenarà una mica la seva afició als datàfons i tornarà a centrar-se a treballar i recaptar.