Shakira a la sortida de la seva casa a Esplugues.

Shakira reacciona a la relació entre Piqué i Clara amb un gest enigmàtic: què vol dir?

Shakira no diu res i ho diu tot a les portes de casa seva: somrient i picant l'ullet

Gerard Piqué i Clara Chía aclaparen tots els titulars. Shakira, mentrestant, és la tercera en discòrdia. Ara ja sí que pot dir allò de: te felicito que bien actúas. Perquè el que està clar és que Piqué ja ha passat pàgina i no se n'amaga. Fa la seva i va demostrar-ho fa un parell de caps de setmana presentant-se a una boda amb la seva jove nòvia

Però el cert és que Shakira també fa la seva. Això sí, se la pot veure més amb els seus fills, que no amb noves parelles. A la cantant colombiana l'hem vist refugiar-se sovint amb Sasha i Milan, tal com va fer ahir just després que ¡Hola! publiqués l'exclusiva de Piqué i Clara Chía. 

Ahir dimecres, mentre la 'bomba' anava a càrrec de Piqué —per les fotografies de la revista ¡Hola!— desenes de periodistes s'esperaven davant la seva mansió d'Esplugues. I bingo, minuts després apareixia. I ho feia amb un gest tant escuet com significatiu: picava d'ullet a les càmeres i es mostrava somrient. 

Imatge de Piqué i Clara Chia.
Gerard Piqué i Clara Chia ja són parella oficialment. | ¡Hola!

«Shakira, només volem saber com et trobes», insistien els periodistes mentre li preguntaven: «T'enviem una forta abraçada! Volem saber com estas vivint aquests moments tant complicats...». 

Shakira es va limitar a picar l'ullet amb un missatge que podria anar molt més enllà. 

La teràpia de Shakira: tenis i canalla

Així ha decidit superar el mal tràngol la cantant colombiana. Allunyada dels focus des que va publicar Te Felicito, la ja ex de Gerard Piqué ha decidit refugiar-se amb els seus fills. 

Ahir, sense anar més lluny, se la va poder veure al seu Club de tennis acompanyada per Milan i Sasha. Però, pel que insiteixen fonts properes a l'artista, podria ser un fet anedòtic veure Shakira per Barcelona

I és que la cantant podria haver pres la decisió de mudar-se definitivament a Miami, als Estats Units, i endur-se els seus fills. Quelcom que podria provocar un sisme definitiu amb Gerard Piqué

De fet, aquí hi entren dues alternatives: la demanda per part de Gerard Piqué (i el corresponent judici); o que el futbolista prengui la decisió d'anar-se'n als Estats Units i acabar la seva carrera a l'Inter de Miami de David Beckham. 

Només ells dos saben què passarà a partir d'ara. De moment, ara tot és... rumore, rumore, rumore.