Miguel Marcos

Miguel Marcos desespera a Andreíta en revelar en què es gasta els diners

Miguel Marcos no ha escatimat en despeses aquests últims dies

Miguel Marcos és notícia darrerament perquè s'ha fet conèixer que cada vegada està més distanciat d'Andrea, la filla de la seva dona. El motiu és que sembla que la jove està molesta perquè, des de fa un temps, està més interessat per la fama. I, per si no n'hi hagués prou, ara ella s'haurà quedat estupefacta en saber l'important desemborsament de diners que ha realitzat ell aquests dies.

Sí, perquè el conductor d'ambulàncies i la seva dona han estat gaudint d'unes vacances de luxe. S'han allotjat en un resort on una habitació pot arribar a superar els 1.000 € la nit.

Mòbil amb una història de Belén Esteban amb Miguel Marcos fent-se un petó
Miguel Marcos i Belen Esteban gaudeixen d'una escapada de luxe | BELÉN ESTEBAN @BELENESTEBANMENDEZ

Miguel Marcos gaudeix d'unes vacances de luxe

El marit de Belén Esteban i la seva dona han tingut un any realment complicat. L'accident que ella va patir a Sálvame, en què es va trencar la tíbia i el peroné, ha capgirat els seus plans de casament religiós. Però, sobretot, els ha fet patir molt, perquè ella ha hagut de passar fins i tot pel quiròfan.

Aquesta circumstància ha fet que la de San Blas hagi estat molt irascible i que no s'hagi portat tan bé com devia amb el seu noi, com ella ha reconegut.

Per tot això, Miguel Marcos i Belén han tingut clar que es mereixien unes bones vacances per oblidar tot el que ha passat. I doncs, no han escatimat en despeses i han estat gaudint d'uns dies a Tenerife, concretament a Alcalá, amb tots els luxes.

Mòbil amb una història de Belén Esteban amb Miguel Marcos
Esteban i Marcos no escatimen en despeses per les seves vacances | BELÉN ESTEBAN @BELENESTEBANMENDEZ

La revista Lecturas és la que ha revelat que el matrimoni s'ha allotjat al resort de cinc estrelles Gran Meliá Palacio de Isora. Hotel enclavat «a primera línia de platja amb magnífiques vistes a l'oceà Atlàntic i al Teide», que no està a l'abast de la butxaca de qualsevol. I és que el preu de les habitacions, incloent-hi l'esmorzar i el sopar, oscil·la entre els 500 i els 1.059 €.

D'aquest allotjament també destaca que té la piscina infinita més llarga de tot Europa i que disposa de balneari i gimnàs 24 hores. Es defineix com un oasi d'exclusivitat amb avantatges únics i àrees reservades. I això és perquè ofereix als seus hostes també saló de bellesa, pista de tenis i diverses piscines més, a més de l'esmentada.

A tot això cal afegir-hi que està dotat amb diversos restaurants, destacant especialment el del xef Jorge Peñate. Aquest local, anomenat La Terrasse, ofereix l'oportunitat d'assaborir la gastronomia canària i internacional més exquisida. I, alhora, es tenen unes vistes fascinants de l'illa de La Gomera.

Miguel Marcos i Belén Esteban, encantats amb l'experiència

El conductor d'ambulàncies està meravellat amb l'estada que han tingut en aquest hotel de luxe. I també ho està la seva dona, que no ha dubtat a posar-ho de manifest a través de les xarxes socials.

Fotomuntatge d'un story de Belén Esteban de vacances.
Belén Esteban comparteix a Instagram l'experiència | Instagram: @belenestebanmenendez

En concret, Miguel Marcos ha vist que Belén ha compartit una publicació a les stories del seu Instagram. Exactament, ha pujat una foto de si mateixa d'esquena i amb crossa i tenint de fons el mar. La mateixa l'ha acompanyat del text següent: «Gràcies a la meva illa preferida, Tenerife, i, sobretot, al poble d'Alcalá».

«Em sento una de vosaltres. Sempre al meu cor».

D'aquesta manera, ha quedat clar que el matrimoni ha tingut uns dies de màxim luxe i confort. Dies que els deuen haver anat molt bé per oblidar-se dels problemes i per recarregar-se d'energia.