Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alexandre ros amb rostre trist al tanatori de María Teresa Campos

Alejandro Rubio, el pare milionari d'Alejandra Rubio que ja no amaga el seu secret

Alejandra Rubio revela la reacció que ha tingut el seu pare en explicar-li que està embarassada de més de tres mesos

Alejandro Rubio és un conegut empresari i una figura discreta al món del cor. Fa unes hores, la seva filla, Alejandra Rubio, ha anunciat el seu embaràs. Una notícia que ha desfermat una sèrie de reaccions i emocions al seu entorn més proper i si hi ha algú a qui aquesta notícia ha causat sensació és al seu pare.

La relació entre Alejandro i Alejandra ha estat sempre molt especial, marcada per un enllaç proper i protector. Tot i que els seus pares es van separar ja fa molts anys, sempre hi ha estat en contacte.

Alejandra ha compartit detalls sobre com el seu pare, Alejandro Rubio, va reaccionar davant de la notícia del seu embaràs. Aquesta revelació ha donat una nova dimensió a la figura d'Alexandre, mostrant un costat més humà i proper d'aquest empresari reservat.

Alejandra Rubio agafada del braç del seu pare, Alejandro Rubio, tots dos amb rostre seriós, sortint de la Parròquia Santa Maria de Caná (Madrid)
Alejandra Rubio té una relació molt propera amb el seu pare | Europa Press

La reacció d'Alejandro Rubio a l'embaràs de la filla

La relació entre Alejandro i Alejandra Rubio sempre ha estat un punt d'interès per als seguidors de la família Campos.

Alejandro, tot i mantenir un perfil baix, ha estat present en els moments més importants de la vida de la seva filla. El seu suport incondicional i el seu rol com a pare protector han estat constants al llarg dels anys.

Primer pla d'Alejandro Rubio, exmarit de Teresa Campos, seriós
Alejandro Rubio, emocionat després de la notícia que serà avi | GTRES

Alejandra ha parlat en diverses ocasions sobre la influència del seu pare a la seva vida. Ha destacat com Alejandro sempre hi ha estat per guiar-la i recolzar-la, fins i tot en els moments més difícils.

La notícia del seu embaràs no va ser una excepció. La reacció d'Alejandro va ser inicialment de sorpresa i nerviosisme, però amb el temps ha mostrat una gran alegria i emoció.

Alejandra Rubio va revelar que primer va explicar la notícia a la seva mare, ja que hi té més contacte. Tot i això, immediatament després va trucar al seu pare per fer-li saber la notícia.

"Amb el meu pare va ser diferent. Va ser reacció d'un pare amb la seva filla. Es va posar nerviós. És normal, perquè soc la seva nena i, de sobte, ho va desquadrar tot. Però ara està supercontent", va explicar.

Captura d''Así es la Vida' amb Alejandra Rubio amb una jaqueta de quadres groga, negra i vermella el 31 d'octubre de 2023
Alejandra Rubio comparteix detalls sobre la reacció del seu pare al seu embaràs | Mediaset

Aquesta reacció inicial de nerviosisme és comprensible. Alejandro, com qualsevol pare, es va preocupar en sentir que la seva filla seria mare.

Tot i això, aquesta preocupació aviat es va transformar en felicitat i entusiasme per l'arribada d'un nou membre a la família. La transició de la sorpresa a la joia ha estat un procés natural i ple d'emocions per a Alejandro.

Tot plegat, l'embaràs d'Alejandra Rubio marca l'inici d'un nou capítol per a la família Rubio. Alejandro, que ha estat una figura de suport constant, ara es prepara per assumir un rol nou: el d'avi.

La notícia de l'embaràs també ha enfortit la relació entre Alejandro i Alejandra. La proximitat i el suport mutu s'han tornat encara més evidents en aquesta etapa.

Alejandra ha destacat la importància de tenir el seu pare al seu costat durant aquest moment tan significatiu de la seva vida. La seva presència i amor incondicional són fonamentals per a ella en aquest nou viatge.