Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Jorge Javier Vázquez parlant en vestit negre brillant, el logotip de 'Supervivientes' i un micròfon

Un micro obert traeix Jorge Javier Vázquez tot just acabar 'Supervivientes'

Ha quedat al descobert l'opinió que té Jorge Javier Vázquez sobre el concurs de Rubén Torres

Després de proclamar Pedro García Aguado com el guanyador de Supervivientes 2024, Jorge Javier Vázquez s'ha convertit en el centre de totes les mirades. I tot per culpa d'un micro obert que ha deixat al descobert què opina sobre el pas de Rubén Torres pels Cayos Cochinos.

“Escolta Rubén, has fet un concursàs…”, li ha dit al concursant quan pensava que ningú l'estava escoltant. Amb aquestes paraules, el presentador ha verbalitzat el que pensen molt: el bomber hauria estat un gran mereixedor del premi.

Muntatge de Rubén Torres parlant amb un collaret i Jorge Javier Vázquez somrient en vestit blau
Jorge Javier Vázquez creu que Torres ha fet un 'concursàs' | catalunyadiari.com, Mediaset

No hi ha cap dubte que Rubén Torres ha estat des del principi un dels grans favorits per emportar-se els 200.000 euros del maletí. Mèrit que ha obtingut gràcies a haver guanyat, ni més ni menys, que 11 vegades les proves de líder.

Tot i això, finalment, l'audiència ha decidit fer vencedor Pedro García Aguado, que ja ha anunciat que donarà part del seu premi a l'Associació 21 hores.

Captura de Rubén Torres i Pedro García Aguado amb Jorge Javier Vázquez a la final de Supervivientes
Jorge Javier Vázquez proclama Pedro García Aguado com a vencedor | Mediaset

“Ajuda a la prevenció de xavals joves perquè no caiguin en addiccions, ni tecnològiques, ni de substàncies, faré una donació”, li ha dit a Jorge Javier Vázquez.

Tot i això, i malgrat les bones intencions de Pedro, molts internautes no han trigat a acudir a les xarxes per carregar una vegada més contra la directiva de Supervivientes.

Les paraules de Jorge Javier Vázquez ha provocat un gran enrenou en xarxes socials

Després de posar fi a la gran fina de Supervivientes 2024, Jorge Javier Vázquez no ha tingut objeccions a felicitar Rubén Torres pel “concursàs” que ha fet. Unes paraules que han sortit a la llum gràcies a un micro obert.

I encara que la victòria de Pedro ha estat molt aplaudida per diversos seguidors, altres no han trigat a assegurar que es tracta d'una “trampa” dut a terme per l'organització:

“Que algú m'expliqui de què serveix que concursants com Gorka o Torres es parteixin la cara a les proves i a la supervivència si després hi ha endollats”.

Captura de Rubén Torres amb Marieta Díaz abraçat l'apnea de Supervivientes
Molts internautes es queixen de la derrota de Rubén Torres | Mediaset

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat aquesta darrera edició de Supervivientes ha estat per totes les polèmiques que ha protagonitzat. Pràcticament des del principi, els seguidors del format no han tingut objeccions a comentar a través de les xarxes socials els suposats paranys duien a terme per l'organització el reality.

A més, també han assenyalat diverses vegades els diferents tractes de favor que han rebut els Supervivientes. Deixant així entreveure que la directiva n'ha utilitzat algun per al seu propi benefici. Acusació que va ser provada pel mateix Kiko Matamoros a Ni que fuéramos el 14 de juny passat.

A través d'uns àudios de la seva filla Laura, l'excompany de Jorge Javier Vázquez va deixar al descobert el suposat joc brut que va dur a terme la directiva de Supervivientes.