Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la portada de '¡De Viernes!', Sofia Mazagatos desenfocada, el logotip de Telecinco i una bomba

Telecinco anuncia la convidada bomba de '¡De Viernes!': 10 anys desapareguda

La convidada torna a la televisió després d'una dècada per revelar detalls de la seva vida a '¡De Viernes!'

Sofía Mazagatos va ser   una de les figures més emblemàtiques de la televisió espanyola. Després de molt de temps sense saber-ne, està de tornada. Coneguda pel seu títol de Miss Espanya i la seva carrera com a presentadora, Mazagatos ha estat allunyada dels focus durant més de deu anys.

A la dècada dels 90, Sofía Mazagatos es va convertir en un referent del món de l'espectacle. La seva bellesa i carisma la van portar a guanyar el títol de Miss Espanya. La seva trajectòria a la televisió i la seva vida personal sempre van estar a l'ull públic, fins que va decidir apartar-se de la vida mediàtica.

Ara, després d'una llarga absència, la Sofia torna a la petita pantalla. Aquest divendres, trencarà el seu silenci al programa ¡De Viernes!, en una entrevista que promet ser reveladora.

Compartirà detalls íntims de la seva vida durant els darrers deu anys. La seva història promet sorprendre a molts i donar una nova perspectiva sobre una de les dones més influents de la seva època.

Sofia Mazagatos somrient amb ulleres de sol i jaqueta verda
Sofía Mazagatos torna a la televisió després de deu anys allunyada dels mitjans | Europa Press

El retorn de Sofía Mazagatos a la televisió

La notícia del retorn de Sofía Mazagatos ha generat gran expectació. Durant anys, s'ha especulat sobre els motius de retirar-los. Ara, a ¡De Viernes!, Sofia revelarà les raons que la van portar a allunyar-se dels mitjans i com ha estat la seva vida des de llavors.

Mazagatos ha avançat que la seva vida va canviar radicalment en un curt període. "La meva vida va canviar en 24 hores. Dones joves, guapes, amb èxit, la vida ens anava bé, va ser una època molt dura. Als 90 hi va haver molts kamikazes, molta mala llet, tot valia", va comentar.

Aquestes paraules insinuen una història amb molt per explicar, plena de desafiaments i lliçons apreses amb el temps.

L'entrevista promet revelar aspectes desconeguts de la vida de Sofia, així com els seus pensaments sobre la fama, la família i el futur.

Mazagatos també parlarà sobre els reptes que va enfrontar a la indústria de l'entreteniment. El seu testimoni serà una mirada sincera a la realitat darrere de la fama i l'èxit.

L'elecció de Sofía Mazagatos com a convidada a ¡De Viernes! no és casualitat. El programa és conegut per portar històries impactants i exclusives. Per això s'espera que aconsegueixi captar l'atenció del públic una vegada més.

La tornada de Sofía Mazagatos a la televisió és un esdeveniment significatiu. La seva història d'èxit, retirada i tornada inspira a molts.

A ¡De Viernes!, Sofía tindrà l'oportunitat de compartir la seva veritat. A més, també podrà tornar a connectar amb una audiència que ha seguit la seva carrera des del principi.

Logo de De Divendres, el nou programa de cor de Telecinco
'¡De Viernes!' es prepara per a l'entrevista bomba amb Sofía Mazagatos | Mediaset

Val a dir que per a Telecinco, aquesta entrevista és un triomf. Han aconseguit que una figura com Sofía Mazagatos esculli la seva plataforma per explicar la seva història. Un fet que reafirma la posició del canal com a líder en contingut exclusiu i de qualitat en aquest tipus de temes.

Així han estat els últims anys de Sofía Mazagatos

Durant aquesta dècada d'absència, Sofía Mazagatos ha portat una vida molt diferent de la que coneixíem. S'ha dedicat a la família i a projectes personals allunyats del focus mediàtic.

S'ha convertit en una empresària d'èxit i una mare feliç, gaudint d'una vida més tranquil·la i privada.

Sofia Mazagatos somrient amb jaqueta de colors i ulleres de sol a la mà
La vida de Sofía Mazagatos durant els últims deu anys | Europa Press

Fa temps, va esmentar en una entrevista: "He trobat la felicitat en el que és senzill, en el que és quotidià".

Unes declaracions que evidenciaven com estava de contenta amb el rumb que havia enganxat la seva vida. Una nova faceta de la seva vida contrasta amb els anys de glamur i exposició constant.

No hi ha dubte que l'entrevista a ¡De Viernes! serà una oportunitat única per conèixer més sobre aquesta transformació personal i professional.