Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del plató de 'La Ruleta de la Suerte', Jorge Fernández amb camisa blava, diners amb una creu vermella a sobre i els logos del programa i d'Antena 3

Una concursant de 'La Ruleta' rebutja els diners d'Antena 3 per un motiu important

La participant de 'La Ruleta de la Suerte' ha mostrat la seva prioritat per sobre d'acumular més euros

El popular programa d'Antena 3, La Ruleta de la Suerte, és conegut pels seus emocionants girs, endevinalles desafiadores i l'energia contagiosa del seu presentador, Jorge Fernández. Tot i això, en una recent emissió, l'espectacle ha arribat de mans del gir inesperat d'una concursant.

Ella, Yasmina, ha sorprès tothom amb una decisió poc comuna: ha rebutjat aconseguir una suma de diners significativa. Ho ha fet en una aposta audaç per assolir la gran final.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' en un pla general amb Jorge Fernández amb un jersei vermell
Els espectadors de 'La Ruleta de la Suerte' s'han quedat perplexos | Atresmedia

La concursant de La Ruleta de la Suerte sorprèn pel seu joc

Des de l'inici de la seva participació a La Ruleta de la Suerte, la jove ha mostrat ser una concursant decidida i estratègica. La seva habilitat per resoldre els panells ràpidament i la seva destresa en girar la ruleta li han donat un avantatge considerable.

Tot i això, el que ha cridat l'atenció dels espectadors i de Jorge Fernández ha estat el seu enfocament calculat i la seva visió a llarg termini. Aspectes que s'han fet evidents durant tot el concurs.

El moment crucial a La Ruleta de la Suerte: la decisió de Yasmina

Jorge Fernández ha seguit amb interès el joc de la noia. I ha vist que ella, que anava guanyant els seus companys i se sabia el panell, ha volgut continuar tirant. Tot per aconseguir augmentar la xifra que ja havia acumulat.

Captura del nou panell que incorpora una nova norma al programa
La participant de 'La Ruleta de la Suerte' ha volgut seguir tirant | Antena 3

En lloc de resoldre, prendre els diners i conformar-se amb una victòria, Yasmina ha optat per arriscar-ho tot i continuar jugant. Tot i que les coses han canviat poc després. Després de sumar una mica més de diners i caure a la casella de multiplicar per dos, ha sorprès per la seva postura.

Ha decidit solucionar la prova, dient “mongetes tendres amb tomàquet i ou cuit”, i rebutjar els diners que li podria haver suposat guanyar si tirava i queia al pot. Aquesta postura l'ha adoptada perquè li ha donat més valor a la gran final.

D'aquesta manera, ha arribat a l'últim repte tenint una suma força considerable. Ni més ni menys que 3.650 €, que l'han fet sentir molt contenta.

Jorge Fernández, que ha vist concursants perdre-ho tot a La Ruleta, no ha pogut amagar la seva sorpresa davant la determinació de la participant. Per això l'ha felicitat per això, mentre el públic l'aplaudia i animava la valenta concursant.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández mirant de banda rient amb una camisa blanca
Jorge Fernández s'ha alegrat del que ha aconseguit la noia | Atresmedia

L'actuació de Yasmina al concurs d'Antena 3 subratlla una lliçó important per a futurs concursants. L'estratègia i la presa de decisions calculades poden marcar la diferència entre una victòria modesta i un triomf monumental.