Primer pla d'Alejandro Sanz amb la mirada perduda

Alejandro Sanz, destrossat per la mort d'un familiar: «ple d'impotència i pena»

Alejandro Sanz ha perdut una persona molt important i especial per a ell

Alejandro Sanz està vivint una etapa professional fantàstica treballant a 'La Voz' i ultimant el llançament del seu nou àlbum. A nivell personal, però, acaba de patir una sotragada molt forta que l'ha deixat fet pols.

En concret, ha mort un dels seus cosins, David, i aquesta pèrdua l'ha afectat moltíssim. Així ho ha manifestat a les xarxes socials, on a més li ha volgut dedicar unes paraules d'homenatge.

Alejandro Sanz ha perdut el seu cosí

El cantant sempre ha donat molta importància a la família, que per a ell és un pilar important. Així doncs, està molt dolgut per la mort de David, amb qui ha viscut moltíssims moments des que eren petits.

Alexandre Sanz
Alejandro Sanz està molt trist per la mort del seu cosí | GTRES

Alejandro ha volgut compartir com se sent, així que ha publicat diverses fotos d'ell i David junts. Algunes són recents, i les altres, de quan eren nens o adolescents.

Les imatges, que ha penjat a Instagram, les ha acompanyat del missatge següent: «Se'm fa difícil parlar quan estic ple d'impotència i pena. Avui el món seria més bonic i generós si t'hagués retingut amb nosaltres... la teva família, els teus amics i tots els que t'estimem incondicionalment».

I ha afegit: «Qui em coneix sap que, per a mi, la meva família, el meu clan, ho és tot. I aquest tot està incomplet. No sé si l'esperança ens ha jugat una mala passada o has estat tu, que t'aferraves a la vida amb tota la força i amb tot el cor».

«Per això ens costa tant acomiadar-nos de tu, David».

I el missatge segueix dient: «El meu estimat cosí. Un ésser meravellós amb qui tot el que compartia era bo».

«Se n'ha anat estimat i acompanyat en tot moment. Tinc gravada a la memòria l'última frase que em va dir: "Al final, 'únic que importa a la vida són les bones persones". I tu, David, ho has estat».

Per a concloure, Alejandro li ha escrit com a comiat: «T'estimo i t'estimem».

Alexandre Sanz
Alejandro Sanz ha rebut l'afecte dels seus fans, amics i companys en aquest tràngol tan dur | GTRES

Més de 117.000 seguidors han deixat de manifest que els agrada la publicació tan tendra que ha fet.

I molts altres li han donat el condol, com també ho han fet cares molt conegudes del nostre país. Aquest seria el cas d'Eva González, Luis Fonsi, Niña Pastori, Noemí Galera o Fernando Verdasco, entre d'altres. Això sense oblidar Nagore Robles, Marisa Jara o Marta Soto, que li ha escrit: «Ho sento moltíssim. Tot el meu amor i el meu afecte. Grandíssima persona».

Alejandro Sanz sempre pensa en la família

Com hem dit abans i com ell mateix ha reconegut, per a ell la família és el més important. Per això, més d'una vegada ha fet servir les xarxes socials per a mostrar afecte als seus éssers estimats i per a recordar els que ja no hi són.

Bona mostra d'això és que fa uns dies va compartir un muntatge fotogràfic d'ell amb el seu fill Álex i el seu pare, ja mort. I va acompanyar la publicació amb el missatge següent: «Ells formen els perfils de la persona que soc. Com a fill i com a pare, ens anem formant en generacions».

«El meu pare em va fer millor persona, i espero seguir el seu exemple per a donar-lo al meu fill, perquè aconsegueixi ser millor que jo. Avui és l'aniversari del meu pare i també el del meu fill. I no és casualitat. Havia de ser aquest dia. Us estimo».