Primer pla de David Flores

David Flores, molt afectat després de descobrir el motiu de la separació: «Tenia por»

David Flores Carrasco ha trobat les respostes que buscava

David Flores Carrasco feia molt de temps que era a l'ombra, ja que pateix una malaltia que fa que sigui molt vulnerable. La premsa rosa no havia gosat parlar d'ell fins que els seus pares, Antonio David Flores i Rocío Carrasco, l'han situat al centre de la notícia. Recentment ha sortit publicada una informació que l'afecta directament.

El jove es va separar de la seva mare, Rocío Carrasco, abans d'assolir la majoria d'edat, i des d'aleshores no ha tornat a tenir relació amb ella. No obstant això, té un vincle molt estret amb alguns membres de la família Mohedano, clan al qual pertany Rociíto. David s'estima molt els seus tiets, Gloria Camila i José Fernando Ortega, germans de la seva mare.

David Flores abraça Menuel Bedmar
David Flores necessita el suport de la família | Europa Press

José Fernando fa molts anys que està internat en un centre psiquiàtric, però alguns periodistes segueixen rebent informació sobre ell. Segons ha sortit publicat, el germà de Rociíto ha trencat la relació amb Michu, una noia amb qui té una nena anomenada María del Rocío. El periodista Gustavo González assegura que Michu ha sigut infidel a José i que ell no l'ha perdonat.

David ha descobert que el seu tiet està passant un mal moment per culpa d'una suposada deslleialtat. Recordem que José Fernando està fent un tractament psicològic bastant fort i que qualsevol revés el podria desestabilitzar. Els metges són optimistes, però asseguren que hi pot haver errors que tirin per terra tot el que ha aconseguit.

Rocío Carrasco fa molt de temps que no té contacte amb el seu germà, així que tot fa pensar que no s'ha preocupat per ell. Tot i això, David sí que ha tingut relació amb el colombià, motiu pel qual podria està molt preocupat. Tothom que l'estima tem que la ruptura sentimental amb Michu arruïni el llarg procés de recuperació que està fent.

David Flores Carrasco descobreix la veritat

Gustavo González, paparazzi i expert en temes del cor, ha publicat una informació explosiva al diari 'La Razón'. Seguint les dades del periodista, Michu, exparella de José Fernando, ha traït la família. Sembla que la jove li ha estat infidel, o almenys això és el que Gustavo ha escrit en aquest mitjà.

Gloria Camila va ser la primera que es va enfrontar amb ella, ja que pensava que només estava amb José Fernando per interessos mediàtics. La colombiana sospitava que la seva excunyada volia guanyar diners a la premsa rosa i que per això ha protagonitzat tants escàndols, l'últim dels quals ha sigut fer-se fotos davant de la tomba de Rocío Jurado, la seva exsogra.

«Em sembla una falta de respecte que s'hagi fet fotos al cementiri on hi ha la meva mare enterrada quan no ho ha fet ningú. Jo no dic que em demani permís, cadascú és lliure de fer el que vulgui, però fer servir la figura de la meva mare en un cementiri, trobo que és lamentable», va sentenciar Gloria Camila.

L'ex de José Fernando no gosava donar la cara, però ara per fi ha trencat el silenci. «Abans, tenia por d'estar sola. Ara, tinc por de tenir la gent equivocada al meu costat», escrivia visiblement molesta a les xarxes socials.

David Flores Carrasco, sense paraules: «Mentiders i manipuladors»

David Flores ha descobert que la seva mare, Rocío Carrasco, no té tant de suport com tothom pensa. I Antonio David Flores, el suposat dolent de la pel·lícula, ha iniciat una campanya contra Telecinco que està tenint molt d'èxit.

L'exguàrdia civil publica vídeos a YouTube, una plataforma destinada a aquest tipus de contingut. Cada cop té més èxit, i els seus fans estan molt orgullosos de la feina que fa. Hi ha gent que pensa que els enemics d'Antonio David són «mentiders i manipuladors», així que es podria dir que està recuperant poder.