Primer pla de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco, acomiadada per perdre contra Antonio David Flores

La filla de 'la més gran' ha fracassat en un projecte que era molt important per a ella

Rocío Carrasco va començar a treballar a Telecinco gràcies a 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', una docusèrie en què va revelar el seu infern personal. Segons explica, va estar a punt de treure's la vida per les pressions que rebia del pare dels seus fills, Antonio David Flores. El públic no va trigar a posicionar-se a favor d'ella, i des de llavors ha tingut un èxit imparable.

Va ser coronada com a reina del feminisme, ja que hi ha moltes dones que se senten identificades amb el drama que ha narrat a la televisió. Els experts asseguren que el poder mediàtic que ha aconseguit és inigualable, però ara ha passat una cosa que ho ha canviat tot. El programa 'Sálvame' va voler comptar amb ella per a un projecte massa ambiciós i, lamentablement, Rociíto no ha complert les expectatives.

Foto de la famosa
Rocío Carrasco fa temps que està desapareguda de 'Sálvame' | GTRES

La filla de 'la més gran' va acceptar ser la defensora de l'audiència de 'Sálvame', un lloc que en el passat va ocupar la seva gran amiga María Teresa Campos. Tot fa pensar que els espectadors no van acceptar el canvi i que a poc a poc li van donar l'esquena. Carrasco va firmar el contracte el mes de juliol passat, però ha aparegut al programa en comptades ocasions.

Antonio David Flores, exmarit de Rociíto, ha estat exiliat dels mitjans de comunicació i fa molt de temps que no treballa a la petita pantalla. No obstant això, cada vegada té més poder a les xarxes socials i la gent s'està començant a posicionar a favor seu. Segons alguns periodistes, això ha provocat que la filla de Rocío Jurado perdi la feina al programa de les tardes de Telecinco.

El diari 'La Razón' s'ha posat en contacte amb un crític televisiu que té totes les respostes. Segons la seva teoria, Rocío no té prou carisma per a lluitar contra Antonio David, i el públic ha demostrat que ja no confia en el seu testimoni. «Ja no transmet i no aconsegueix arribar a l'audiència», comenta l'expert.

Rocío Carrasco es rendeix davant d'Antonio David Flores

Antonio David ho va perdre tot d'un moment a l'altre, però no està disposat a rendir-se tan fàcilment. Per aquest motiu, fa poc es va obrir un canal a YouTube per a expressar-se lliurement. L'exguàrdia civil està demostrant que la seva exdona, Rociíto, no ha estat sincera i que Telecinco suposadament l'ha ajudat a mentir.

Rocío no respon de manera directa a aquestes acusacions, ja que, segons els experts, «no té el valor necessari per a posar-se davant de les càmeres». Des que la van acomiadar de 'Sálvame', ha donat la cara en comptades ocasions perquè no està preparada per a assumir la derrota. Pel que es veu, estava molt il·lusionada amb la segona part del documental, però aquest projecte podria córrer perill.

La trajectòria mediàtica de Carrasco està ferida de mort, almenys això és el que pensa el crític televisiu que ha parlat amb 'La Razón'. Seguint aquesta teoria, la filla de Rocío Jurado ha decidit retirar-se abans que sigui massa tard. Cada vegada genera menys audiència i té menys seguidors a les xarxes socials, per això és important passar a l'acció.

Antonio David, antic col·laborador de 'Sálvame', coneix a la perfecció com funciona el món de l'espectacle. Al seu compte de YouTube ha presumit que ell genera molta més repercussió que la seva exdona, Rociíto. Assegura que les dades d'audiència del programa eren bastant millors quan ell era a Telecinco.

La polèmica amistat de Rocío Carrasco i Carlota Corredera

Rocío va començar a treballar a Telecinco i tots els mitjans es van fer ressò del seu projecte. Feia molt de temps que estava desapareguda, així que els espectadors desitjaven tornar a saber coses d'ella. El problema, segons els crítics televisius, és que va donar la mà a les persones equivocades.

Rocío Carrasco i Carlota Corredera
Rocío Carrasco i Carlota Corredera tenen molt bona relació | La Noticia Digital

Carrasco no va trigar a fer-se amiga íntima de Carlota Corredera, una presentadora que no té bona fama a la petita pantalla, i és possible que aquesta amistat hagi perjudicat el testimoni de Rociíto. Tot i això, cap de les dues està disposada a canviar d'estratègia i tot fa pensar que seguiran juntes fins al final.