Fotomuntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema

Gema, la filla d'Ana María Aldón ho té clar: divorci a la vista

La noia ha fet unes declaracions sobre el marit d'Ana María Aldón que podrien tenir conseqüències serioses

Ana María Aldón i José Ortega Cano no passen per un bon moment des de fa mesos. Si d'un temps ençà s'ha anat rumorejant que la parella podria estar a punt de posar punt final al seu matrimoni pels problemes de salut i els diversos enfrontaments amb les germanes del torero, ara, per si no n'hi hagués prou, Gema, la filla d'Ana María, ha aprofundit en la tensió familiar.

Concretament, s'han revelat les seves opinions sobre el destre i, la veritat, no són gens favorables. I és que aquestes podrien haver 'dinamitat' finalment el matrimoni i fent que el divorci estigués més a prop que mai.

L'origen del descobriment de les declaracions de la filla d'Ana María Aldón

Gema i Michu, la nora d'Ortega Cano, mantenien una gran amistat en la qual fins i tot es feien tota mena de confessions i intercanviaven confidències. Un fet que va portar la xicota de José Fernando a explicar-li a Gema que havia estat infidel al seu noi amb un jove anomenat Adrián.

Però finalment, aquest 'sucós' descobriment va acabar coneixent-lo Ana María i va procedir a explicar-ho a la família. Així, va informar del qual havia passat a Gloria Camila i aquesta li va donar a conèixer l'afectat.

Però aquest, segons sembla, ja sabia què havia passat i fins i tot havia perdonat la seva noia. Tot i això, aquesta transmissió d'informació va portar Michu a sentir-se traïda per la seva fins llavors amiga i per aquest motiu ha optat per venjar-se.

Foto familiar de José Fernando
Michu, la xicota de José Fernando, ha decidit 'venjar-se' de Gema | Cedida

Veuen la llum les opinions de Gema sobre el matrimoni de la seva mare

La manera en què la nora del torero ha complert la seva venjança ha sigut revelant una informació. En concret, tal com ha informat 'La Razón', ha revelat missatges molt compromesos que la filla d'Ana María li va enviar, on parla durament del matrimoni de la seva mare i fins i tot del seu marit, sense oblidar que també ataca Gloria Camila.

Pel que sembla, Gema en aquells insulta Ortega Cano i posa en seriosa qüestió «la seva espatlla», però aquí no queda tot. Suposadament, també opta per deixar clar que li agradaria que la seva mare se separés d'una vegada per totes. Segons el seu punt de vista, aquella i el torero mantenen una relació que és «lànguida i està enquistada».

Totes aquestes impressions Michu se les va donar a conèixer a José Fernando, qui, alhora, se les va transmetre a Gloria i finalment aquesta se les va exposar al torero. Llavors, sembla que tots els afectats n'han tingut coneixement i això ha provocat un gran conflicte familiar.

Gema, filla d'Ana María Aldón, a 'Sálvame Deluxe'
El fet que s'hagin revelat les opinions de Gema han generat un caos | Telecinco

José es troba molt decebut i dolgut, ja que sempre ha tractat la noia com una filla. Per això fins i tot ella està vivint amb la seva parella en una finca que aquell va comprar a Sant Sebastià dels Reis.

Com és lògic, Ortega i Ana María s'han vist afectats pel que ha passat perquè han vist danyada la seva situació familiar, i fins i tot hi ha rumors que indiquen que els podria passar factura. Sí, perquè aquesta podria haver sigut la gota que ha fet vessar el got i el divorci podria ser imminent.

Tot i això, cap dels dos s'han manifestat sobre l'assumpte. És més, Aldón no ha volgut quedar-se de braços plegats i ha carregat contra Michu explicant en exclusiva que José Fernando ha decidit trencar la relació amb ella després de la seva exclusiva dient que es casarien.

La col·laboradora ha exposat: «Jo no tinc cap problema a dissenyar-li el vestit de núvia a ella. El que passa és que no hi haurà casament perquè la relació està trencada». Això ha enervat la nora d'Ortega, qui aviat podria tornar a parlar per 'atacar' a les Aldón.