La pèrdua que ha deixat molt tocat Alejandro Sanz: «Descansa en pau, amic meu»

El cantant ha compartit la trista notícia a les xarxes

Marcelino Solana, empresario cartaginés
Marcelino Solana, empresari de Cartagena i amic d'Alejandro Sanz que ha mort aquest diumenge | Archivo

Marcelino Solana Ayala, president de l'empresa 'Continental Obras y Mantenimiento', ha mort aquest diumenge 18 d'octubre a Cartagena als 56 anys. La seva mort deixa un gran desconsol i un gran buit tant en la seva família com en els seus amics. Marcelino es caracteritzava per ser una persona molt estimada gràcies a les seves nombroses causes socials.

Especialment trist s'ha sentit Alejandro Sanz després de conèixer la notícia. El cantant mantenia una excel·lent relació amb l'empresari al qual va conèixer a Miami on van ser veïns. «Avui he perdut a un gran amic que em va honrar amb la seva amistat. Un bon home, un home bo. Marcelino Solana, un cartaginès compromès amb la seva terra, amb la terra i amb totes les persones anessin d'on fossin. DEP amic meu. Et trobaré a faltar» escrivia l'artista en el seu compte oficial de Twitter.

La vida personal i professional de Marcelino Solana

Solana estava al capdavant de l'empresa Continental Obres i Manteniment creada en 2006. Encara que al principi la seva activitat estava destinada al manteniment i desenvolupament de la infraestructura en el sector industrial, al temps va passar a dividir-se cap a les infraestructures o el sector mediambiental. Anteriorment Marcelino va liderar l'empresa ‘Eventos’, centrada en l'hostaleria i l'organització d'espectacles i esdeveniments. Activitat que li va unir a Alejandro Sanz.

«Era un empresari que apostava per la sostenibilitat» opinen els qui li recorden. Però sens dubte el que més caracteritzava a Marcelino Solana va ser la seva faceta filantròpica. L'empresari estava molt compromès amb diferents causes socials. La seva ajuda s'estenia a moltes institucions i obres socials de municipi.

«Treballador, emprenedor, lluitador, generós i compromès», «Era una persona simpàtica, ocurrent, sempre tenia una paraula afectuosa per als seus amics i mai deia que no a res que li proposàvem» són alguns dels adjectius amb els quals els seus éssers pròxims recorden la figura de Marcelino Solana.

La seva defunció suposa una gran pèrdua per al món empresarial de la Regió. Solana va bolcar tots els seus esforços per a situar a Cartagena en l'avantguarda del món empresarial. «Va fer molt per  Cartagena, com a empresari i en el personal ajudant a moltes institucions. Participava en tots els col·lectius on se li requeria» recorda Tomás Martínez Pagán, gran amic de Marcelino.


Comentaris

envia el comentari