Cayetano Rivera i Eva González

Eva González aclareix tota la veritat sobre la mudança amb Cayetano Rivera

Els rumors sobre la parella no han deixat d'augmentar

 

Amb maleta en mà, Eva González és un personatge molt assidu a les estacions de trens, el motiu, lluny de tractar-se d'una crisi amb el seu marit, no és altre que compromisos professionals. La presentadora no ha centralitzat la seva feina i la seva vida fora de les càmeres amb la seva família a la mateixa ciutat, així que, ha de desplaçar-se contínuament per poder atendre les dues facetes de la seva vida: Eva González com a dona treballadora i Eva González en el seu paper més dolç i tendre de mare del seu petit de 2 anys.

 

És a dir, a Sevilla es troba la seva família i la seva residència, però a Madrid és el bressol de la feina de l'ex 'Miss Espanya', on li plouen els projectes professionals. Aquesta situació caòtica, per a algunes famílies es torna insostenible, i decideixen assentar-se en alguna de les ciutats.

 

En el cas de la família Rivera-González, s'ha especulat que finalment afermarien la seva residència a la ciutat sevillana perquè la presentadora ha gaudit durant tota la quarantena i tot l'estiu del seu marit i el seu fill al municipi sevillà de Mairena de Alcor.

 

Els rumors han corregut com la pólvora i s'ha assegurat que Eva González anava a assentar la seva residència a Sevilla per estar amb la seva família i, per tant, allunyar-se del focus mediàtic. Però, amb la tornada a l'escola de la petita, la presentadora ha reprès les seves tasques i els seus continus vaivens d'una ciutat a una altra.

 

En exclusiva, Eva González respon als rumors de manera contundent per a la revista 'Hola'. «Segueix tot igual, no hi ha hagut cap canvi», afirma. La dona de Cayetano Rivera no abandonarà les seves obligacions envers el mitjà audiovisual, però tampoc descuidarà el seu paper de mare.

 

Un tancament d'any amb èxit professional

En el món professional, González està tancant l'any com a presentadora de 'La Voz', i com a actriu per a un videoclip del seu amic i company Antonio Orozco. El cantant va llançar fa escassos dies uns fragments del seu nou tema 'Entre sobras y sobras me faltas', on ha participat Eva. Els companys de professió s'han bolcat en felicitar el barceloní per la seva nova cançó i a la sevillana per la seva actuació, com, per exemple, Luis Fonsi que li ha signat «t'estimo, germà» o «que bonic», un comentari de Pitingo.

 

Cayetano tampoc s'atura ni un moment

Cayetano, igual que la seva dona, també ha d'enfrontar-se als seus compromisos professionals fora de la ciutat de Triana i viatjar, tant o més com Eva. No obstant això, tots dos saben esprémer el temps al màxim i compaginar la feina amb gaudir del seu petit. A la parella els hi espera un altre any mogut, ballant entre una ciutat i l'altra. Això no obstant, tal com Eva González assegura, «t'acostumes, al final».