Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa Quintana emmudeix Telecinco: «He plorat el cap de setmana»

La presentadora ha confessat haver viscut un moment d'allò més emotiu

Ana Rosa Quintana confessava en el programa de dilluns que el cap de setmana va presenciar un fet que li va provocar que acabés plorant. Divendres passat, la Casa Reial va viure un dels moments més importants de la seva agenda oficial: la celebració dels Premis Princesa d'Astúries 2020 a Oviedo. Un dels actes més importants, on la princesa Elionor va destacar amb el seu discurs.

Aquest any ha estat un lliurament de premis molt diferent de la d'anys enrere deguda a l'ombra de la pandèmia arreu de tot el país, la cerimònia va tenir lloc a l'hotel de la 'Reconquista' on tan sols van estar presents els premiats. Amb un 'look' daurat i amb talons, Elionor va presidir un lliurament de premis on l'emoció va estar a flor de pell. Tant els presents a l'acte com els espectadors, van sentir l'emotivitat de la gala que fins i tot va resultar difícil contenir les llàgrimes, entre ells Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana s'emociona amb els Premis Princesa d'Astúries

Era la mateixa presentadora del programa dels matins de Telecinco la que confessava haver plorat en un moment determinat de la cerimònia de lliurament dels Premis Princesa d'Astúries. Ana Rosa, que va seguir la gala per televisió, es va emocionar en el moment en què va tenir lloc la cloenda de la cerimònia on la música va jugar un paper essencial.

La 'Real Banda de Gaitas Ciudad de Oviedo' va ser l'encarregada de posar punt final als Premis Princesa d'Astúries 2020 tocant l'Himne d'Astúries al teatre Campoamor. Una clausura tan atípica com la cerimònia, però plena d'emoció. En el moment de donar per finalitzada la gala, els músics van començar a omplir un teatre completament buit a conseqüència de la crisi sanitària per la qual estem passant.

En un silenci gairebé sepulcral, les gaites van començar a sonar omplint l'hemicicle del so envoltant i emotiu dels instruments. «Es veu en aquest tipus d'actes el que estem vivint, em va fer molta pena», confessava Ana Rosa Quintana rememorant el moment que encara eriça la pell de qui ho va presenciar.

El colofó perfecte per a una cerimònia plena d'emoció, durant la qual van tenir lloc diversos gestos tant dels premiats com de la Princesa Elionor en assenyalar el peculiar d'aquest any. «El nostre lliurament de premis no pot celebrar-se com sempre, com ho vaig viure jo mateixa i com me l'han explicat els meus pares tantes vegades», recordava.