Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier demana a Telecinco poder marxar a un altre programa

El presentador de 'Sálvame' no descarta acabar al costat d'una de les cares més conegudes de Mediaset

La guerra oberta entre Jorge Javier Vázquez i María Teresa Campos segueix omplint hores i hores de televisió. 'Sálvame' ha convertit la disputa entre els dos presentadors en el seu plat fort de les tardes i cada dia surten a la llum noves informacions sobre la relació professional que els va unir en el passat.

A això se li uneix l'opinió que, sobre l'enfrontament, tenen diversos presentadors de la cadena com Joaquín Prat o Ana Rosa Quintana. De fet, les paraules que va tenir aquesta última sobre Jorge Javier van ser les que van provocar que el català recordés el seu pas com a col·laborador d'Ana Rosa.

«Jo crec que un dia aniré a col·laborar amb Ana Rosa»

«Jo crec que un dia aniré a col·laborar amb Ana Rosa. Jo vull anar, eh? He d'anar!», advertia Jorge Javier per segons després tenir unes boniques paraules cap a la presentadora del programa dels matins de Telecinco. Jorge va recordar el seu passat treballant a les ordres d'Ana Rosa i va revelar com de bé paga als col·laboradors.

«Jo ja he dit que Ana Rosa sempre em va donar feina quan no en tenia i li estaré sempre agraït. I una altra cosa, Ana Rosa és de les que millor paguen en aquesta professió», confessava el presentador de 'Sálvame'. Unes paraules molt diferents de les que va tenir Jorge quan va recordar el seu treball amb María Teresa Campos. En aquell cas, fins i tot va arribar a admetre haver-se sentit maltractat.

'Sálvame' ensorra María Teresa Campos, novament

Va ser Antonio Montero qui va llançar al de Badalona la pregunta definitiva sobre si ell era més d'Ana Rosa Quintana o de María Teresa Campos i a qui de les dues estimava més. «Quan em va passar allò de la Campos, a Ana Rosa òbviament. Et sóc sincer», va respondre Jorge Javier Vázquez, que no va poder evitar fer comparacions entre les dues presentadores.

«Quan em va passar allò amb María Teresa, i això li molestarà, jo pensava: 'És que això Ana Rosa no t'ho faria mai, mai et posaria contra les cordes parlant de si fas això o allò altre'. Els arravataments que he vist a Teresa en un plató mai els hi he vist a Ana Rosa Quintana», explicava Jorge. Sens dubte, unes paraules que no hauran caigut gens bé a la matriarca del clan Campos.

No obstant això, aquesta opinió també era compartida per altres col·laboradors de 'Sálvame' com Gema López que va treballar al costat d'Ana Rosa al programa 'Sabor a ti' i que subscrivia les paraules del presentador. «Ni en els pitjors moments s'enfadava. Hi ha hagut moments dolents, de tensió, o de baixes audiències, i ella és la que ha mantingut sempre la calma. Té un temperament increïble».

«Mai ha muntat un 'zapatiesto'... I com de bé que pagava! A mi em va quedar gravat això. I ara que no tinc molt a fer als matins... », afegia Jorge Javier entre rialles fent broma amb la possibilitat d'anar a 'El programa de Ana Rosa '.