Raquel Sánchez Silva amb un gran somriure al plató de 'Pasapalabra'

Raquel Sánchez Silva posa la pell de gallina: «Deixarà seqüeles»

La presentadora ha reflexionat a 'Instagram' sobre com ha canviat la vida per culpa de la Covid-19

Raquel Sánchez Silva, presentadora i exconcursant de 'MasterChef Celebrity', ha volgut reflexionar a través de les seves xarxes socials sobre com ha canviat la vida des del començament de la pandèmia de la Covid-19, i de les coses que potser no tornarà a veure i que trobarà molt a faltar. Sánchez Silva ha expressat els seus sentiments sobre el món actual en què vivim en el seu compte personal d'Instagram.

«Estic, com tothom, espantada per les conseqüències de la pandèmia, trist pels que més la pateixen o han patit, preocupada per les mancances en els nostres serveis essencials i una mica desesperançada pel retard de les solucions i, en definitiva, la distreta, vaga i canviant informació sobre el virus», ha començat escrivint sobre com ens ha canviat la vida tot just mig any, quan es va decretar l'estat d'alarma a Espanya per frenar el coronavirus.

«També és cert que m'alegro de tenir l'oportunitat de tornar el que és essencial, de confirmar que la bombolla familiar és l'aire als pulmons, de tenir lluny als que més estimes és angoixant a estones, que la ciutat no era el millor lloc per viure, que la naturalesa floreix feliç en plena pandèmia, que els que eren amics hi són i els altres seguiran estant en les festes, que hi ha persones que no són bones i que hi ha altres que simplement són maldestres, i que som desastrosos per a moltes coses però feliçment essencials per a altres», ha prosseguit Raquel.

«És probable que no tornin els petons que no volies donar»

Raquel es pregunta si serem millors després d'aquesta dura pandèmia: «Adonar-se que la seguretat que sentíem i que ens permetia surar en aquelles estones despreocupades era una invenció, ens deixarà seqüeles. La confiança no es regalarà com abans i s'amagarà darrere de les nostres cames com un nen espantat. És probable que no tornin els petons que no volies donar. És probable que tampoc tornin els que volies donar, però no hauries. Hi ha molt que desapareixerà i molt també que es regenerarà amb nous brots, similars sí, però diferents», ha assegurat.

Finalment, la presentadora confessa que sent «una miqueta de nostàlgia pel que hem estat i molta curiositat pel que serem. A hores d'ara de la vida, hauria d'estar ja vivint a prop de la mar. Això és l'únic que tinc clar», ha sentenciat, deixant clar que la vida passada mai serà la mateixa i cal acostumar-se a viure a la «nova normalitat».