La nova feina de Carla Barber amb el qual guanya 36.000 euros en 12 hores

La doctora va emprendre una nova etapa professional que li permetr脿 seguir vivint una vida de luxe

Diego Matamoros i Carla Barber en una foto molt amorosos
Carla Barber t茅 nova feina i guanyar脿 36.000 鈧 per 12 hores | Twitter (@lecturas)

Carla Barber, metgessa especialitzada en medicina est猫tica, 茅s coneguda en el m贸n del cor pel seu t铆tol 'Miss M贸n 2011' i, avui dia, per la seva relaci贸 sentimental amb Diego Matamoros. Ara comen莽ar脿 un nou projecte professional que ha volgut compartir p煤blicament. La doctora est脿 immersa en un nou treball que li far脿 guanyar, ni m茅s ni menys, que la quantitat de 36.000 euros per dotze hores.

Aquesta xifra li permetr脿 continuar amb el seu elevat nivell de vida i gaudir de grans luxes amb la seva actual parella. La que va ser concursant de 'Supervivientes' ha decidit exercir de professora en un curs de medicina est猫tica, pel qual cada alumne pagar脿 2.420 euros i en on aprendran les t猫cniques m猫diques que la doctora utilitza per obtenir els seus sorprenents resultats.

Carla Barber exercir脿 de professora i guanyar脿 3.000 euros l'hora

Per dotze hores de treball, quatre divendres i vuit dissabtes, i tenint en compte que la classe ser脿 de quinze alumnes, Carla s'embutxacar脿 uns 36.000 euros, 茅s a dir, m茅s de 3.000 euros per hora. Per descomptat, aquestes xifres no s贸n noves per a la 'Miss M贸n', ja que, des que va obrir la seva cl铆nica, la doctora ha aconseguit grans beneficis, els quals, fins i tot, es parla que ha arribat a assolir els 240.000 euros en el poc temps que porta oberta.

D'altra banda, les despeses de la seva parella, Diego Matamoros, s贸n molt altes, tal com ha explicat ell mateix a la televisi贸 en m茅s d'una ocasi贸, per貌 茅s clar aquests els recupera amb grans ingressos i guanys. Podem veure que Diego Matamoros va guanyar 70.000 euros per participar a 'Supervivientes', que ha estat diverses vegades en el 'Deluxe' i que, a m茅s, ha guanyat 200.000 euros per les seves entrevistes. Tamb茅, ha fet portades per valor de 175.000 euros.

Els dos junts sumen grans quantitats de diners i 茅s per aix貌 que poden seguir mantenint una vida d'excessos i luxes, on seguiran lluitant per mantenir aquest nivell. Sembla que els seus nous negocis no paren de cr茅ixer i tampoc tots els seus triomfs.


Comentaris

envia el comentari