Diego Matamoros i Carla Barber en una foto molt amorosos

La nova feina de Carla Barber amb la qual guanya 36.000 euros en 12 hores

La doctora va emprendre una nova etapa professional que li permetrà seguir vivint una vida de luxe

Carla Barber, metgessa especialitzada en medicina estètica, és coneguda en el món del cor pel seu títol 'Miss Món 2011' i, avui dia, per la seva relació sentimental amb Diego Matamoros. Ara començarà un nou projecte professional que ha volgut compartir públicament. La doctora està immersa en un nou treball que li farà guanyar, ni més ni menys, que la quantitat de 36.000 euros per dotze hores.

Aquesta xifra li permetrà continuar amb el seu elevat nivell de vida i gaudir de grans luxes amb la seva actual parella. La que va ser concursant de 'Supervivientes' ha decidit exercir de professora en un curs de medicina estètica, pel qual cada alumne pagarà 2.420 euros i en on aprendran les tècniques mèdiques que la doctora utilitza per obtenir els seus sorprenents resultats.

Carla Barber exercirà de professora i guanyarà 3.000 euros l'hora

Per dotze hores de treball, quatre divendres i vuit dissabtes, i tenint en compte que la classe serà de quinze alumnes, Carla s'embutxacarà uns 36.000 euros, és a dir, més de 3.000 euros per hora. Per descomptat, aquestes xifres no són noves per a la 'Miss Món', ja que, des que va obrir la seva clínica, la doctora ha aconseguit grans beneficis, els quals, fins i tot, es parla que ha arribat a assolir els 240.000 euros en el poc temps que porta oberta.

D'altra banda, les despeses de la seva parella, Diego Matamoros, són molt altes, tal com ha explicat ell mateix a la televisió en més d'una ocasió, però és clar aquests els recupera amb grans ingressos i guanys. Podem veure que Diego Matamoros va guanyar 70.000 euros per participar a 'Supervivientes', que ha estat diverses vegades en el 'Deluxe' i que, a més, ha guanyat 200.000 euros per les seves entrevistes. També, ha fet portades per valor de 175.000 euros.

Els dos junts sumen grans quantitats de diners i és per això que poden seguir mantenint una vida d'excessos i luxes, on seguiran lluitant per mantenir aquest nivell. Sembla que els seus nous negocis no paren de créixer i tampoc tots els seus triomfs.