Iñaki Urdagarin i la infanta Cristina amb el seu fill Pablo i Claire Liebaert passejant per Vitòria, Dia de Nadal de 2019

La vida de Pablo, fill d'Urdangarin, a Catalunya: entrenaments al Barça i escola 'pija'

El fill de la infanta Cristina combina la seva feina com a entrenador amb els estudis de negocis

Feia uns dies anunciàvem que Iñaki Urdangarin havia decidit passar els seus dies de permís fora de la presó a Catalunya. Una de les raons era per estar a prop del seu fill Pablo, qui des d'aquest estiu s’ha instal·lat a Barcelona per unir-se a l’equip blaugrana d’handbol seguint el camí del seu pare. El seu fill, però, ho fa com a entrenador.

El jove combina els seus entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els seus estudis a l’escola de negocis European University. Ara, el mitjà ‘Vanitatis’ ha pogut saber algunes curiositats i anècdotes sobre la vida del fill de la infanta Cristina i el seu polèmic marit.

La vida de Pablo Urdangarin a Barcelona

El seu pas pel Barça és un rastre que costa de seguir. Pablo Urdangarin entrena les categories inferiors d’handbol, i ho fa sense fitxa. És a dir, que no deixa cap rastre de la seva feina encara que fa més de tres mesos que exerceix com a tal. Segons informa ‘Vanitatis’, el segon fill de la infanta Cristina estaria sobre les ordres de David Barrufet, exjugador estrella del Barça i amic íntim d’Iñaki Urdangarin.

El citat mitjà també ha confirmat que Pablo està rebent el suport de diversos amics dels seus pares. Així, actualment viu amb uns coneguts dels seus progenitors al prestigiós barri de Pedralbes de la ciutat comtal. Si ha de traslladar-se a l'European University o a la Ciutat Esportiva Joan Gamper- situada a Sant Joan Despí- ho fa llogant bicicletes amb el sistema ‘Bicing’ que ofereix el territori.

Precisament aquests dies va començar el seu curs a l'European- com l’anomenen a Barcelona. Després d’una breu presentació, ‘Vanitatis’ va poder veure Pablo Urdangarin compartint estones amb companys i companyes de classe, encara que sempre amb mascareta.

Aquests dies podrà passar alguns moments amb el seu pare després que a aquest li neguessin el tercer grau que tant anhelava. Tot i que l’exesportista i la infanta Cristina han decidit instal·lar-se a Mataró per preservar la seva privacitat, no queda cap dubte que faran un viatge a la ciutat comtal per passar uns dies amb el seu fill. Després, Urdangarin tornarà a la presó de Breva i Cristina de Borbó haurà de tornar a Ginebra amb la seva filla Irene a l’espera de rebre bones notícies per part dels jutges que porten el cas del seu marit.