Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina i la seva filla Irene Urdangarin pels carrers de Vitòria. 19 de febrer de 2020, en un dels permisos penitenciaris d’Urdangarin.

El refugi secret de Cristina i Iñaki Urdangarin a Catalunya que no aixeca sospita

Urdangarin té uns dies de permís abans d'haver de tornar a presó

Iñaki Urdangarin torna a sortir de presó i sembla que aquest cop l’objectiu ha estat Catalunya. Així, l’exesportista i la seva esposa, la infanta Cristina, es troben actualment a Barcelona sense que la premsa hagi pogut localitzar els seus moviments.

No és la primera vegada que la parella decideix allunyar-se de Vitòria en uns dels permisos d’Urdangarin. A més, en aquesta ocasió el seu fill Pablo es troba en la ciutat comtal, raó per la qual estarien passant aquests dies a la ciutat i tornarien a casa el pròxim dijous.

Les raons per haver escollit la ciutat comtal

Pablo Urdangarin vol perseguir el passat esportiu del seu pare, i per això està entrenant amb el Barça d’handbol –sense fitxa i en categories inferiors-. Aquesta seria una raó per haver escollit la ciutat comtal, tot i que des de ‘Vanitatis’ afirmen que la parella no estaria vivint concretament a la capital catalana. Així, informen que estarien passant uns dies a Mataró, capital del Maresme, on van decidir assentar la seva base fa mesos.

Els primers rumors ja apuntaven que la infanta Cristina i el seu marit estaven pensant mudar-se a la capital catalana, però res més lluny de la realitat. A Urdangarin li agrada Barcelona- va catapultar-se a la fama després de jugar pel Barça d'handbol-, però en uns dies haurà de tornar a la presó i la seva decisió poc importa després que se li negués el tercer grau. La infanta Cristina, per la seva banda, viu amb la seva filla Irene a Ginebra i no planeja canviar de residència.

Privacitat i intimitat al Maresme

‘Vanitatis’ fa ressò d’una de les raons per les quals sembla que Barcelona seria una de les opcions escollides pel futur a l’hora de passar llargs períodes de temps: «A Vitòria ja els tenien molt controlats, aquí serà més difícil que els trobin», concloïa la font.  A més, la infanta Cristina té diverses amigues amb cases i propietats al Maresme, motiu pel qual també escull el territori barceloní per passar uns dies.

A més, aquests amics mai han traicionat la parella monàrquica i mantenen la seva privacitat sota secret. És per això que cap mitjà ha pogut informar sobre l’arribada de la infanta Cristina i Urdangarin a Barcelona, ja que el viatge s’ha fet en la més absoluta intimitat. Dijous que ve hauran de marxar i separar-se de nou: Cristina a Ginebra i Urdagarin a la presó.