L'última mala passada de Rocío Carrasco i Fidel Albiac consolida als seus enemics

Fidel Albiac i Rocío Carrasco s'enemisten amb tots aquells que tenen relació amb la família de la filla de la Jurado

Rocío Carrasco i Fidel Albiac abraçats
Rocío Carrasco i Fidel Albiac sumen enemics amb els seus comportaments | GTRES

Rocío Carrasco i Fidel Albiac s'han convertit en tots uns experts en crear enemics per on passen. Els problemes familiars amb el cercle de la filla de la Jurao no deixen indiferents a ningú i esquitxen a tots els que vulguin compartir una relació amb Rociíto i els Mohedano.

 

L'últim en sortir esquitxat ha estat el representant de l'exmarit de Rosa Benito, Jesús Alba. L'home de negocis s'ha portat una patacada per intentar treballar amb els dos bàndols alhora. La parella hauria contractat amb Jesús Alba la representació del musical «Qué no daría yo», creat per Rocío Carrasco, en què tracta la vida de la seva mare, la gran cantant de Chipiona. Tot apunta que va arribar a oïdes de Fidel i Rocío que l'empresari també treballava per a Amador.

 

Com diu Jesús Alba en unes declaracions per a Europa Press, el matrimoni li «ha fet una mala passada». Fidel es va presentar a l'espai contractat per a l'ocasió amb la idea de realitzar l'espectacle pel seu compte i sense el seu soci. «Fidel es va presentar al Col·legi Verge de la Regla que és el que tenim llogat a l'estiu pel tema de l'oci», assegura Jesús Alba. Una de les activitats que s'anaven a celebrar l'estiu passat era el musical de Rocío Carrasco, però a causa de la pandèmia no va poder realitzar-se.

 

Sense el beneplàcit de Jesús Alba, Rocío i Fidel no compten amb els permisos per a realitzar l'espectacle a la terra natal de 'La Jurado', almenys no en el lloc que havien pensat. «L'espai és nostre i hauran d'arribar a un acord amb nosaltres si ho volen fer en aquest espai», afirma contundentment l'empresari.

 

Jesús Alba es pronuncia sobre els conflictes familiars

A més, Jesús Alba parla sense embuts. No dubta en donar-li un cop de mà al seu representat en què els problemes familiars es refereix, sense por a les possibles conseqüències judicials que pugui tenir per part dels seus socis als quals els recorda que «no són empresaris». El representant de l'oncle de Rocío Carrasco sense mullar-se massa deixa clar que «Amador és un paio molt apanyat perquè el tractin així. No s'ho mereix», assevera.

 

Amador Mohedano i Rocío Flores no són els únics que asseguren que Fidel Albiac és qui mou els fils i fa anar com vol els compromisos i la vida de Rociíto. I és que Jesús també comparteix aquesta opinió: «Fidel és el fatxenda de la pel·lícula perquè ens entenguem», etziba davant la càmera.


Comentaris

envia el comentari