Fotograma de ‘Eso que tú me das’, la película de la entrevista que Donés condeció a Jordi Évole.

Jordi Évole agraeix la fita aconseguida avui sobre l'emotiva entrevista amb Pau Donés

El documental 'Eso que tu me das' ha estat molt ben acollit pel públic

Pau Donés va voler donar la seva última entrevista abans de morir al seu gran amic, Jordi Évole. El cantant tenia clar que el càncer que patia des de feia anys estava a punt de posar fi a la seva vida i va cridar al periodista per xerrar davant les càmeres.

Dues setmanes abans de la seva mort, Jordi Évole i el seu equip es van desplaçar a la simbòlica casa de Pau Donés situada a la Vall d'Aran, a Lleida. L'última entrevista del cantant va donar lloc a més de tres hores de metratge que es van acabar transformant en un emotiu documental.

'Eso que tú me das' bat el rècord d'espectadors

Sota el títol de l'última cançó del cantant, 'Eso que tú me das', Jordi Évole ha presentat un film que es va estrenar al Festival de Màlaga el passat 26 d'agost i va arribar als cinemes el passat 30 de setembre. Tan sols dues setmanes després de la seva estrena a la gran pantalla, el documental ha batut un important rècord dins el cinema espanyol.

La peça de Jordi Évole recull la seva última xerrada amb Pau Donés i ja ha superat els 150.000 espectadors, convertint-se en la producció espanyola d'aquest gènere més vista dels últims deu anys al nostre país. Produït per Atresmedia i Producciones  del Barrio, el documental encara es pot veure en més de 280 sales de tot Espanya, i segueix mantenint-se en les primeres posicions del rànquing del més vist en cinemes.

Durant el 2020, el documental de Jordi Évole sobre Pau Donés només es podrà veure a cinemes

D'aquesta manera, s'espera que aquesta fita històrica sigui a un major donada l'excel·lent recepció que està tenint el documental. La cinta alterna moments emotius amb altres més reflexius sobre com va viure, i fins i tot, alguns on l'humor és present.

Tant Jordi Évole com els productors estan realment emocionats davant aquestes bones dades, especialment perquè la recaptació corresponent anirà destinada a la investigació de la lluita contra el càncer que porten a terme al VHIO, Vall d'Hebron Institut d'Oncologia de Barcelona.

A més, estem davant una fita perquè es tracta d'un format que no acostuma a entrar a la gran pantalla. El fet que s'emeti en cinemes de tot el país és «gràcies a la voluntat i esforç de productors, distribuïdors i exhibidors en un context de dificultat per a tot el sector cultural» ha dit el mateix director.

El presentador de laSexta va assegurar que fins a 2021 el documental no serà emès en un altre format, per la qual cosa és un al·licient encara més gran per acudir a les sales de cinema aquest any