Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira bailando en uno de sus videoclips

El ball de Shakira amb el seu germà Tonino que enamora als seus fans

La cantant ha celebrat l'aniversari del seu germà a ritme de merengue
Shakira ballant en un dels seus videoclips
Shakira compta amb més de 68 milions de seguidors a Instagram | Youtube

Shakira és una de les cantants amb més talent per al ball. El seu particular i enlluernador moviment de malucs s'ha convertit en una de les seves senyes d'identitat i l'han portat a ser coneguda arreu del món. Cada vegada que la colombiana puja a un escenari demostra que és un portent físic capaç de moure's ningú.

El ball de Shakira i Tonino a Instagram

De fet, el passat mes de febrer a la 'Super Bowl', on va compartir protagonisme amb Jennifer López, milions d'espectadors vam poder veure-la ballar a un ritme desenfrenat que ens va deixar a tots sense alè.

Shakira està a l'altura en els grans esdeveniments multitudinaris, però també en la intimitat de la seva llar, on aprofita per marcar-se uns bons balls. En el seu últim vídeo publicat a Instagram, hem pogut veure la cantant ballant energèticament amb el seu germà Tonino, que ha demostrat que el talent ve a la sang.

«Feliç aniversari al meu germà Tonino !! El més 'bacàn' dels 'bacans'» escrivia l'artista a Instagram, on compta amb més de 68 milions de seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Per molts anys al meu germà Tonino !! El més bacán dels bacanes!

Una publicació compartida de Shakira (@shakira) el

Tonino, el germà de Shakira que també treballa amb ella

D'aquesta manera, Shakira ha celebrat l'aniversari del seu germà a ritme de la cançó 'Platano maduro no vuelve a verde', del cantant Nelson Cordero. Els dos germans han demostrat que formen una increïble parella de ball i que el seu vincle és molt fort.

De fet, Tonino treballa per la cantant i va ser el seu 'road manager' durant 'El Dorado World Tour'. Encara que són només germans per part de pare, Shakira i Tonino s'han criat pràcticament junts. Davant de tanta complicitat i tant talent, les xarxes socials de l'artista s'han inundat de comentaris de fans que envien les seves mostres d'afecte i nombroses felicitacions d'aniversari a Tonino. Alguns comentaris destacats són:

  • «El teu germà és més dominicà que jo, que bonics. Felicitats al ritme del merengue! ».
  • «Felicitacions per al teu germanet Tony, que sempre t'ha acompanyat al llarg de la teva reeixida carrera!.
  • Quina bona manera de celebrar-ho i que bé que sona aquest merenguito que esteu ballant!»
  • «Que bé balleu merengue tots dos! Felicitats».
  • «Quina joia de la dansa. Bella! ».