El ball de Shakira amb el seu germà Tonino que enamora als seus fans

La cantant ha celebrat l'aniversari del seu germà a ritme de merengue

Shakira ballant en un dels seus videoclips
Shakira compta amb més de 68 milions de seguidors a Instagram | Youtube

Shakira és una de les cantants amb més talent per al ball. El seu particular i enlluernador moviment de malucs s'ha convertit en una de les seves senyes d'identitat i l'han portat a ser coneguda arreu del món. Cada vegada que la colombiana puja a un escenari demostra que és un portent físic capaç de moure's ningú.

El ball de Shakira i Tonino a Instagram

De fet, el passat mes de febrer a la 'Super Bowl', on va compartir protagonisme amb Jennifer López, milions d'espectadors vam poder veure-la ballar a un ritme desenfrenat que ens va deixar a tots sense alè.

Shakira està a l'altura en els grans esdeveniments multitudinaris, però també en la intimitat de la seva llar, on aprofita per marcar-se uns bons balls. En el seu últim vídeo publicat a Instagram, hem pogut veure la cantant ballant energèticament amb el seu germà Tonino, que ha demostrat que el talent ve a la sang.

«Feliç aniversari al meu germà Tonino !! El més 'bacàn' dels 'bacans'» escrivia l'artista a Instagram, on compta amb més de 68 milions de seguidors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Per molts anys al meu germà Tonino !! El més bacán dels bacanes!

Una publicació compartida de Shakira (@shakira) el

Tonino, el germà de Shakira que també treballa amb ella

D'aquesta manera, Shakira ha celebrat l'aniversari del seu germà a ritme de la cançó 'Platano maduro no vuelve a verde', del cantant Nelson Cordero. Els dos germans han demostrat que formen una increïble parella de ball i que el seu vincle és molt fort.

De fet, Tonino treballa per la cantant i va ser el seu 'road manager' durant 'El Dorado World Tour'. Encara que són només germans per part de pare, Shakira i Tonino s'han criat pràcticament junts. Davant de tanta complicitat i tant talent, les xarxes socials de l'artista s'han inundat de comentaris de fans que envien les seves mostres d'afecte i nombroses felicitacions d'aniversari a Tonino. Alguns comentaris destacats són:

  • «El teu germà és més dominicà que jo, que bonics. Felicitats al ritme del merengue! ».
  • «Felicitacions per al teu germanet Tony, que sempre t'ha acompanyat al llarg de la teva reeixida carrera!.
  • Quina bona manera de celebrar-ho i que bé que sona aquest merenguito que esteu ballant!»
  • «Que bé balleu merengue tots dos! Felicitats».
  • «Quina joia de la dansa. Bella! ».

Comentaris

envia el comentari