YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Té un passat obscur: el secret que amaga el nou xicot de Carmen Lomana

Carmen Lomana està il·lusionada amb un empresari argentí

Carmen Lomana asseguda en un sofà d'un jardí
Hugo Jorge, el nou xicot de Carmen Lomana amb un obscur passat | Instagram @carmen_lomana

 

Carmen Lomana està d'enhorabona perquè estrena un nou amor. Malgrat les conseqüències de la pandèmia, aquesta li ha proporcionat a la 'celebrity' un nou xicot, i és que està il·lusionada amb l'empresari argentí dedicat a la construcció: Hugo Jorge Vailanti Bermani.

 

De moment, tots dos es mostren molt discrets respecte de la seva relació i poc o gairebé res ha transcendit d'ella, encara que recentment Lomana va dir: «Ens emportem ideal, és fantàstic veure'ns i estar junts».

 

Encara que de moment no han posat en cap 'photocall', sí que se'ls ha pogut veure en diversos restaurants de la capital madrilenya on se sol donar cita la 'jet set'. Una relació que va començar al gener però que s'ha refermat després de l'estat d'alarma i conreat gràcies a WhatsApp durant el confinament.

 

Però qui és Hugo Jorge Vailanti?

Hugo viu la major part del temps a República Dominicana, on treballa ara com a promotor immobiliari. Allà va conèixer Carmen i els va presentar el seu amic comú Jaime Martínez Bordiú durant el Festival de Cinema Cana Dorada, que es va celebrar al començament d'any. Un testimoni d'aquesta primera trobada ha revelat a 'LOC' com va ser: «Semblaven 'flipats' l'un amb l'altre, no es van separar en cap moment. Crec que en la pandèmia han estat parlant per telèfon dues hores diàries», assegura.

 

Hugo Vailanti és un assidu en determinats cercles socials d'alt nivell; també estiueja a Eivissa i freqüenta 'garitos' per a rics amb Carlos Martorell. «La idea és que torni a Madrid a viure», diu il·lusionada Carmen Lomana. Hugo Jorge va estar casat amb Zita Serrano Suñer (néta del famós ministre de Franco, Serrano Suñer), i va tenir amb ella dos fills i una filla, que ara ja són adolescents. El seu divorci va acabar malament i ara tots dos comparteixen la custòdia dels nens.

 

De momentCarmen Lomanasembla que vol anar a poc a poc amb ell i no avançar esdeveniments, ja que, a més, assegura que ella se sent una dona lliure sense ganes de lligar-se a ningú: «En aquest moment no em plantejo viure amb ningú. Jo sóc una ànima lliure i no busco enganxar-me a una parella. Així sóc feliç; he tingut amants, parelles i un marit meravellós... He estimat i m'han estimat molt i m'encanta el coqueteig... Però sí, amb Hugo tinc molt 'feeling', ell em fascina, és culte, divertit... Jo deixo que la vida flueixi... Ja es veurà...».


Comentaris

envia el comentari