Alejandro Sanz en el programa 'Mi casa es la tuya' de Bertín Osborne.

Alejandro Sanz sorprèn per la decisió presa en les últimes hores: Els detalls

El cantant ha retirat de la venda la seva luxosa mansió situada a Miami Beach

Alejandro Sanz ens ha sorprès amb una notícia d'última hora. El cantant ha retirat del mercat  immobiliari la seva casa de Miami, la qual va ensenyar en un dels programes de 'Mi casa es la tuya', de Bertín Osborne.

La notícia arriba de forma  inesperada si tenim en compte que l'artista fa anys que intenta vendre-la. El cantant va comprar la luxosa mansió, situada al ben mig de Miami Beach,  l'any 2001 per 4.750.000dòlars i des de llavors ha intentat vendre-la en diverses ocasions.

Alejandro Sanz deixa de vendre la seva casa de Miami Beach

A principis d'aquest any, el cantant va tornar a posar la seva propietat a la venda per 18 milions de dòlars. Davant l'absència de compradors interessats, l'artista madrileny  va decidir realitzar diverses rebaixes en el preu inicial.

Primer la va baixar fins als 14,9 milions, i després fins als 12,9 milions de dòlars, però ni amb aquestes el cantant ha aconseguit vendre-la. No obstant això, segons informa el mitjà 'Vanitatis', sembla que Alejandro Sanz se n'hauria penedit i finalment ha decidit treure-la del mercat immobiliari. 

Encara que desconeixem la raó que ha portat al cantant a prendre aquesta decisió, tot fa indicar que la crisi del coronavirus ha tingut molt a veure. No són bons temps per vendre i molt menys per treure beneficis d'una propietat tan costosa.

Com és la casa d'Alejandro Sanz a Miami?

Amb  sis dormitoris, cinc banys i més de 3.000 metres quadrats amb vista a la badia, l'espectacular propietat conté tot el que pots esperar d'una luxosa mansió.

L'impressionant habitatge compta amb moll propi, pista de tenis, piscina, gimnàs, un pati d'inspiració mediterrània i fins a un estudi de gravació dissenyat per l'enginyer de so guanyador d'un Grammy, Rafael Sardina.

Tot i que la casa va ser construïda l'any 1933, ha sofert grans reformes per convertir-se en el que és avui dia. La propietat restaurada pel conegut dissenyador d'interiors Wallace Tutt ha estat  l'habitatge principal de la cantant en les últimes dues dècades.