La reina Letizia junto a un ciudadano discapacitado en su visita al centro de la Asociación para la atención a personas con discapacidad intelectual o del desarrollo de Cuenca. 2 de julio de 2020

La resposta de Letícia a un ciutadà que ha indignat a molta gent: el que va dir

La reina va tenir una conversa amb un seguidor que li va recordar el seu passat televisiu

Els reis Felip VI i Letícia segueixen amb la seva agenda oficial. Aquests dies han anat visitant diferents ciutats espanyoles amb la intenció de reactivar el turisme després de la pandèmia provocada per la  Covid-19. En aquesta ocasió, la ciutat escollida pels monarques va ser Cuenca.

La reina Letícia va  visitar un centre  amb persones discapacitades, seguint la seva  agenda oficial. Un gest que beneficia la imatge de la reina i l'aparta de la visió poc propera de la qual últimament fa gala. El matrimoni va voler donar visibilitat a un dels col·lectiusmés desfavorits  de la nostra societat i no van dubtar a mostrar-se d'allò més propers.

Tant va ser la proximitat i la complicitat que van  aixecar entre els seus amfitrions que un dels adults es va dirigir a Letícia amb tota sinceritat. La reina es va acostar per observar la manualitat que estava realitzant quan l'home li va recordar el seu passat televisiu. El vídeo ha estat recollit per 'ElNacional.cat'.

«Et veia molt quan treballaves a la 1» comença dient-li al fan. «Ja fa molts anys, gràcies. Moltes gràcies» li va respondre la reina. Mentre l'home seguia pintant, Letícia  va afegir: «Ara ja no ho faig». «Ja ho has deixat?» va respondre aquest. «Ja he marxat. Perquè com em vaig casar amb el príncep» va contestar la reina mentre  assenyalava amb un dit a Felip VI.

Una  resposta molts han titllat d'inadequada i una mica masclista, a més d'antiquada. El comentari ha creat estralls a la xarxa després de donar a entendre que no exerceix de periodista perquè s'ha casat amb un príncep. Al marge d'això, els monarques han gaudit  d'un gran dia,  on fins i tot es van atrevir a provar sort comprant un cupó de l'ONCE amb el número 22504, data en la qual va tenir lloc el seu casament.