Terelu Campos confessa es ficaria al llit amb Chelo García Cortés

Terelu ha admès que també ho faria amb Kiko Matamoros

Terelu i Chelo al plató de 'Dissabte deluxe'
La filla de María Teresa Campos s'ha confessat | Telecinco

La tornada de Terelu Campos a l'univers 'Sálvame' ha estat amb magnificència. Jorge Javier Vázquez començava la gala de 'La última cena' preguntant-li a Terelu si li agradaria fer un trio, al que la col·laboradora responia que si ho fes alguna vegada, ho faria amb una altra dona i un home. Doncs creu que no seria capaç de controlar la situació amb dos homes i ella sola davant el perill. Davant aquesta primera afirmació, el presentador ha volgut saber més sobre els gustos sexuals de la filla de María Teresa Campos.

Per aconseguir que la col·laboradora seguís confessant, Vázquez ha plantejat un joc de suposicions. Ha preguntat a Terelu que si el món estigués a punt d'acabar-se i hagués de tenir una relació amb un dels col·laboradors i amb una col·laboradora, amb quins es ficaria al llit. Pel que fa a homes ha dit que Kiko Matamoros seria el que més s'acosta als seus gustos, descartant a Alonso Caparrós amb qui sí que va tenir alguna cosa en el passat.

La gran sorpresa ha arribat quan Terelu ha explicat que s'aniria al llit amb Chelo García Cortés, ja que considera que l'experiència de la seva companya pot ser clau per iniciar-se en aquest nou món per a ella. Per la seva banda, Chelo s'ha alegrat de la resposta de la seva companya i s'ha mostrat molt interessada en el joc que ha plantejat el presentador.

Terelu,a punt d'abandonar 'La última cena' per culpa de Sandoval

Terelu Campos ha estat a la vora d'abandonar 'La última cena' per culpa de l'estressant Víctor Sandoval i que ha exercit com a company de la presentadora per preparar el sopar a la resta de col·laboradors del programa. Sandoval ha estat tota la nit boicotejant el treball de la presentadora i tastant el menjar de les olles quan sabia perfectament que estava vulnerant les mesures de seguretat.


Comentaris

envia el comentari