App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

A la llum la humiliant escridassada en públic de la reina Sofia a Letícia

La incòmoda situació es va produir quan l'actual reina estava a punt de parlar davant la premsa

Reina Sofia i reina Letícia
La incòmoda situació es va produir quan l'actual reina estava a punt de parlar davant la premsa | Gtres

Que la reina Letícia i Sofia mai s'han portat bé no és una cosa nova. De fet, Jaime Peñafiel, cronista per excel·lència de la Casa Reial, ha explicat en la seva columna a 'El Mundo' un nou episodi en què la reina emèrita i l'actual reina acabaven a crits en públic.

Va passar a Palma de Mallorca i a la llavors princesa Letícia, la situació la va agafar absolutament per sorpresa. Tant, que no va poder ni respondre. «Treu-te les ulleres!», li va cridar la reina Sofia en públic. Així va ser com va patir la humiliació l'actual reina Letícia.

Unes ulleres de sol, la clau

La incòmoda situació es va produir quan la princesa Letícia es disposava a pronunciar unes declaracions a la premsa. En aquell moment portava les ulleres de sol posades i la reina Sofia no va dubtar ni un instant a cridar-li que se les tragués per parlar amb els reporters.

Tal va ser la incomoditat de la situació, que mai més s'ha vist a la reina Letícia parlar amb la premsa amb ulleres de sol. Així ho recorda Peñafiel en el seu article: «La seva real sogra, la reina Sofia, li va ordenar, perquè llavors podia, 'Treu-te les ulleres!', quan la va veure aparèixer amb ulleres davant la premsa».

Peñafiel afegeix que el que li va cridar la reina Sofia era resultat d'una venjança. A la reina emèrita li va molestar que jornades abans, durant un viatge de la Casa Reial a Canàries, una recentment casada Letícia li cridés a Felip en una pernileria: «Recolza't a la barra!».

Peñafiel critica la monarquia

La relació de Jaime Peñafiel amb l'anterior Casa Reial és notòria i, de fet, no ha dubtat a criticar els actuals monarques per diferents motius.

Un d'ells ha estat l'escàndol que ha saltat a l'opinió pública fa molt poc, quan es va saber que el viatge de casats que van fer els monarques per les Illes Seychelles i altres paradisos va costar mig milió d'euros. «El fet ha sorprès desagradablement. Felip li retira l'assignació al seu pare per corrupte. Però una pregunta: 'Això del viatge de nuvis, Felip ho va saber en el seu dia o ho ha sabut avui?'», etzibava Peñafiel en plena polèmica.

Els reis d'espanta visiten localitats d'espanya per la pandèmia de coronavirus el 2020
Els reis saluden amb el colze durant els seus viatges per Espanya | Gtres

Un altre dels aspectes que ha criticat Peñafiel sobre l'actual Casa Reial ha estat el fet de saludar amb el colze durant les últimes visites que ha realitzat la reialesa per Espanya, a causa del coronavirus: «Felip  i Letícia segueixen practicant l''horterada' de la salutació amb el colze. Ja sabem el que pensa Emilia Landaluce i jo ho comparteixo. Per què no saludem com els japonesos?».


Comentaris

envia el comentari