Alerta sobre Kiko Rivera: Suspèn el seu repte solidari i salten totes les alarmes

El fill d'Isabel Pantoja tenia previst fer una sessió musical de 24 hores seguides

Kiko Rivera
Kiko Rivera pateix atacs de gota, una malaltia crònica molt dolorosa | La Coctelera

Un problema de salut li ha tornat a jugar una nova mala passada a Kiko Rivera. El fill d'Isabel Pantoja s'ha vist obligat a abandonar el repte solidari que s'havia proposat: punxar música durant 24 hores per ajudar a la lluita contra el coronavirus. A les 16.00 hores del transcurs de la sessió, el problema al peu que porta arrossegant des de fa anys li va impedir seguir la sessió. Posteriorment, a les 4.00 hores de la matinada el DJ va patir un nou atac de gota, una malaltia crònica molt dolorosa que li provoca inflor al peu.

Hores després, Kiko Rivera va compartir una imatge del seu peu. «Aquí podeu veure com tinc el peu després de 16 hores. La meva salut no em permet més. Gràcies a tots per estar amb mi. I sento no haver-ho aconseguit, però la salut és el primer. Us estimo», es lamentava el fill d'Isabel Pantoja.

El marit d'Irene Rosales promet tornar a intentar-ho quan la seva salut li permeti. El Dj ja va haver d'abandonar 'Supervivientes' l'any 2011 per aquest problema de salut i va estar a punt de fer-ho a Gran Hermano Vip. En aquella ocasió, el jove va aguantar els forts dolors que pateix des de fa anys, i va arribar a la final del concurs, encara que lamentablement no va poder assaborir la victòria al quedar en segona posició.

Els seus problemes en el confinament

No és la primera vegada que el fill de la Pantoja pateix un contratemps en la seva salut durant l'estat d'alarma. Fa unes setmanes, Kiko va tornar a patir un altre atac de gota, problema que el persegueix des de fa anys. «Estic una mica desaparegut de les xarxes perquè porto gairebé un mes amb dolors de la gota. Encara em fa mal i tinc el genoll que flipes», va explicar a tots els seus seguidors.

D'altra banda, Kiko Rivera també ha relatat els problemes econòmics que ha patit durant el coronavirus. El DJ explicava a Tamara Gorro durant un directe d'Instagram que «Tenia un estiu fantàstic de treball i ens anava a possibilitar començar a posar un matalàs per a les meves filles, comprar-nos una casa...». A més, el marit d'Irene Rosales ha vist reduïts els seus ingressos i s'ha vist obligat a sol·licitar a Govern l'ajuda mensual que estan percebent els autònoms.

«He hagut de demanar l'ajuda per ser autònom. Això m'ha enxampat molt fotut de pasta», deia Rivera a la muller del futbolista Ezequiel Garay.


Comentaris

envia el comentari