La mort de la mare de Fani va ser culpa d'una tercera persona

L'exconcursant de 'La isla de las tentaciones' ha explicat com va viure la tràgica mort de la seva mare

Fani al plató de 'Viva la vida'
La mort de la mare de Fani va ser culpa d'una tercera persona | Telecinco

Després del seu pas per 'Supervivientes 2020', Fani ha tornat a engegar la seva vida mediàtica amb participacions televisives i ho ha fet assistint com a convidada a 'Viva la vida', on va poder parlar de l'episodi més traumàtic de la seva vida: la mort de la seva mare.

Estefania va relatar que la seva mare va morir fa més d'un any i encara se segueixen sense conèixer els detalls que envolten la seva tràgica mort: «No està clara l'autòpsia, encara no ens l'han donat» explicava davant la sorpresa dels col·laboradors . La mare de Fani era drogodependent i feia temps que no donava senyals de vida.

«Tant en el lloc on la meva mare anava a prendre la metadona com a l'hospital tenien el telèfon de les dues, el meu i el de la meva germana Rebeca» començava explicant l'ex concursant sobre com va saber que alguna cosa passava: «Ens semblava estrany. Una cosa és que no aparegui per casa, i una altra cosa és que no vagi a prendre la metadona».

Després de dies sense saber d'ella van decidir interposar una denúncia, però donat l'historial de la mare, la policia no li va donar importància a la seva desaparició: «La policia no ens va fer ni cas pel simple fet que ella era drogodependent. Jo vaig parlar amb la policia judicial i els vaig dir que sí que era drogodependent, però que mai havíem deixat de saber d'ella. Els vaig dir que la família sempre havia sabut d'ella», assegurava Fani.

Encara es desconeix la causa de la mort

Dies després la policia es va posar en contacte amb ella i va rebre «una trucada a les 10 del matí» on l'informaven sobre la troballa del cos sense vida de la seva mare i, avui dia, encara desconeixen la causa de la mort: «Al principi ens van dir que podia ser per una tercera persona, ja fos per un cop al cap o per un suposat estrangulament. El cas no està tancat perquè no han determinat la causa de la seva mort».

Estefania té clar que la mort de la seva mare es deu «a una tercera persona»: «Jo crec i penso que ha estat per culpa d'una tercera persona, un assassinat» remarca.

A més, Fani va explicar que la seva mare tenia una parella, també drogodependent, que va acabar ingressat en un psiquiàtric: «Ell va començar a dir que ja no hi era, que havia mort, que se n'havia anat» i va lamentar que li donessin l'alta i no el prenguessin seriosament: «Li van donar l'alta en comptes de trucar la policia. Estava dient la veritat, que la seva parella havia mort», va confessar Estefania.


Comentaris

envia el comentari