Estela Grande i Diego Matamoros donen la notícia de l'any

'Socialité' va mostrar les proves que els protagonistes van publicar a les xarxes socials

Estela Grande i Diego Matamoros en una foto de vacances
Estela Grande i Diego Matamoros sorprenen amb la millor notícia després del confinament| Instagram

Les aigües del matrimoni entre Diego Matamoros i Estela Grande sembla que tornen a calmar-se després de mesos de rumors sobre una possible ruptura definitiva, i ara sembla que la parella s'hauria reconciliat i estaria tornant a donar una oportunitat a l'amor. 

Cal recordar que el matrimoni va patir una profunda crisi durant l'edició de 'GH VIP 7', on Estela Grande va tenir una amistat i un apropament a Kiko Jiménez que va provocar moltes especulacions. A més, van sortir a la llum episodis d'infidelitats del fill de Kiko que van acabar de posar molta distància entre tots dos.

Un cop acabat el concurs, i després de la pressió a què van estar sotmesos tots dos durant setmanes, la parella va decidir distanciar-se per prendre perspectiva i decidir què fer amb la seva relació, però tot apuntava a una possible ruptura.

La model va abandonar la casa on convivia amb Diego, i ell va quedar-se tot sol a casa, on ha haver de passar el confinament i fins i tot lluitar contra el coronavirus després de contagiar-se. Sembla que tot aquest temps i les circumstàncies han fet que el fill de Kiko Matamoros es repensi la seva situació i s'adoni que troba molt a faltar Estela. 

La parella dona mostres de reconciliació a les xarxes

Segons ha afirmat 'Socialité' el cap de setmana, hi ha proves d'una reconciliació en la parella en les fotografies que tots dos han estat publicant a les xarxes socials durant aquests mesos. El fill de Kiko Matamoros, per exemple, va publicar una imatge després de fer-se una manicura. En una de les seves ungles s'hi podia apreciar la inscripció 'D13', és a dir, la data en què tots dos es van casar: el 13 de desembre del 2018. 

Pel que fa a Estela Grande, la jove ha recuperat l'emoticona d'un cor de color blau que era molt habitual en les imatges que publicaven quan encara estaven junts. De moment, cap dels dos ha confirmat la notícia, però tot apunta que s'han reconciliat i s'estan prenent les coses amb calma per no cometre els mateixos errors del passat. 

Cal recordar que la ruptura va passar factura a tots dos, ja que Estela Grande va necessitar l'ajuda d'un psicòleg i de medicaments per a poder dormir després de quedar «destrossada» per la ruptura. Diego Matamoros, per la seva banda, va deixar clar que trobava a faltar la seva dona i ha admès seguir enamorat d'ella en les seves últimes aparicions, la darrera al 'Sábado Deluxe'. 


Comentaris

envia el comentari