L'últim desig d'Ana Obregón per poder acomiadar-se del seu fill Álex Lequio

Ana Obregón vol donar-li al seu fill l'adéu que es mereix en companyia de familiars i amics

Ana Obregón i Álex Lequio en una imatge d'arxiu
Ana Obregón explica com serà l'últim adéu a Àlex Lequio | Instagram

Fa gairebé dues setmanes que la mort d'Álex Lequio, amb només 27 anys, va commocionar part de la societat espanyola i tot l'univers mediàtic del cor. El passat 13 de maig es confirmava la trista notícia després que el jove lluités durant dos anys, de forma incansable, contra el càncer. 

Ana Obregón, la mare d'Álex Lequio, va ser la persona que més va lluitar juntament amb ell per vèncer la malaltia, va abandonar tots els seus projectes professionals i va dedicar tot el seu temps al seu fill, traslladant-se a viure als Estats Units, a Pamplona i a Barcelona quan les circumstàncies ho van requerir.

Ana Obregón vol celebrar un nou funeral

Tots dos van suposar un exemple de lluita i superació contra aquesta malaltia, motiu pel qual la mort del jove va suposar un cop encara més fort per a familiars i amics que els coneixien. A més, el fet de produir-se aquest desenllaç durant la pandèmia de coronavirus, ha fet que no es pogués vetllar i enterrar el jove com es fa habitualment, i la gent més propera a ell tampoc pot abraçar-se per mirar de suportar millor la pèrdua, ja que s'exigeixen distàncies de seguretat per evitar la propagació del virus. 

Només tres persones van poder acudir a l'enterrament: Ana Obregón, Alessandro Lequio i Carolina Monge, parella d'Álex els últims dos anys de la seva vida. Per aquest motiu, l'actriu hauria mostrat el seu interès en, quan acabi la crisi sanitària, organitzar un nou funeral simbòlic per poder acomiadar el seu fill amb tots els que l'estimaven, segons ha explicat 'Informalia'.

Aquesta nova vetlla tindria lloc un cop acabi la crisi i a Madrid, que al moment de la mort d'Álex encara es trobava en fase 0 de la desescalada. Això donarà temps també a Ana Obregón a refer-se una mica del cop que acaba de rebre i poder preparar millor l'homenatge que el seu fill mereix.


Comentaris

envia el comentari