Álex Lequio a un esdeveniment de ‘PETrificante’ a Madrid (31-10-19)

Mor Álex Lequio als 27 anys

La seva lluita contra el càncer va començar l'any 2018

Álex Léquio  no ha pogut guanyar-li la batalla al càncer. El fill d'Ana Obrgónha mort  aquest dimecres, 13 de maig, a Barcelona. Tenia 27 anys i feia dos anys que lluitava contra la malaltia, si bé la seva famíliasempre havia mantingut força discreció sobre l'estat de salut d'Álex. El fill d'Obregón i Alessandro Lequios'havia traslladat a la capital catalana fa cosa d'un mes, on romania ingressat en una clínica en la qual seguia un nou tractament en companyia dels seus pares, que no s'han separat d'ell en cap moment. 

La recaiguda d'Álex va coincidir amb un període difícil i convuls, el de la crisi del coronavirus, un fet que havia causat algun contratemps que altre per al jove i la seva família. I, malgrat que les últimes notícies que havien arribat sobre el seu estat per part d'Antonia Dell'Atte eren optimistes, finalment el jove ha acabat perdent la vida.

Un jove molt actiu a xarxes socials

Álex Lequio era un jove empresari molt actiu a xarxes socials, on anava compartint publicacions sempre marcades per l'alegria, la vitalitat i l'esperança, les quals emocionaven els seus seguidors. En aquest sentit, l'última imatge que el jove va compartir a Instagram es corresponia a un moment molt tendre de la seva infància.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On and on, through eternity, we will shine together #fight #fight #fight @thegocvp

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio hauria complit 28 anys aquest 23 de juny i, tal com recull el mitjà 'Semana', estava previst que en aquelles dates tota la família del jove es trobés ja en la seva residència habitual de Madrid, ja que el tractament que estava rebent el jove tenia una duració, en principi, d'uns tres mesos. La notícia ha estat el cop més dur que la família podia rebre, i no només pel que fa al seus pares, ja que, des de feia cosa d'un any, Álex compartia una relació amb una jove anomenada Carolina.