Eva González, al límit: la família pren mesures després de ser amenaçada de mort

La presentadora i el seu marit Cayetano han interposat una denúncia a la caserna de la Guàrdia Civil

Eva González en una imatge d'arxiu
Eva González ha arribat a témer per la seva vida després de les amenaces que el seu marit Cayetano Rivera ha rebut a través de xarxes socials. | Catalunya Diari

Ser un personatge públic de vegades comporta estar a l'epicentre de les crítiques. És una cosa que els famosos estan acostumats a assumir, però que deriva en un problema quan les crítiques o discrepàncies es transformen en amenaces.

Això li ha passat a Eva González, que ha arribat a témer per la seva vida després de les amenaces que el seu marit Cayetano Rivera ha rebut a través de xarxes socials.

Tot i que la parella sempre ha estat en el punt de mira de la premsa del cor, poc té això a veure amb estar en el focus dels atacs d'usuaris que no dubten a llançar dures amenaces de mort.

Una situació indesitjable produïda arran de la professió de Cayetano, que ha intentat frenar les amenaces d'alguns antitaurins interposant una denúncia a la caserna de la Guàrdia Civil, segons publica aquest dimecres la revista 'Hola!'.

Amenaces a Eva González i el seu fill

Cayetano, que actualment es troba confinat al costat la seva dona i el seu fill a la finca de Mairena de l'Alcor —Sevilla—, ha volgut mostrar a través del seu perfil d'Instagram algunes d'aquestes temibles amenaces.

«Hauries d'estar mort», «pren-t'ho com una amenaça a tu i la teva família» o «vés amb compte, a veure si el dia de demà veuràs patir a algunes persones de la teva família» són algunes de les frases que han arribat a espantar realment a Eva González i al seu marit.

El torero va mostrar la seva indignació en la publicació acompanyant les imatges d'un text que posava «aquests són alguns dels missatges que rebo de supòsits animalistes», en un intent de mostrar la seva incomprensió davant unes persones que defensen els animals però desitgen la mort a éssers humans.

Denúncia a Instagram

No obstant això, la indignació de Cayetano va anar a més quan Instagram li va esborrar el post al·legant raons d'incitació a l'odi.

«Instagram esborra el meu post en el qual dono a conèixer els insults i amenaces que vam rebre la meva família i jo perquè considera que sóc JO qui incita a l'odi. On són els paràmetres morals i ètics que regeixen aquesta xarxa social? En qualsevol cas, vull donar les gràcies pels milers de comentaris d'ànim i suport que havia rebut» va escriure en la publicació.

Davant d'aquesta situació, Eva González i Cayetano han decidit passar de la denúncia en xarxes socials a la denúncia davant les autoritats policials.


Comentaris

envia el comentari