Torna la crisi a la Casa Reial, aquest cop amb Elionor i Sofia pel mig

La monarquia espanyola no està passant per un dels seus millors moments

La princesa Elionor i la infanta Sofia
Les petites de la Casa Reial estan sent molt assenyalades | CatalunyaDiari

Habitualment, els més criticats de la Casa Reial solen ser Letícia i el rei emèrit Joan Carles, els protagonistes de gran part de les polèmiques a la monarquia. 

Però resulta que ara l'emèrit no és l'únic que s'està portant tots els pals, ni tan sols el passat de Letícia: dos nous membres de la Casa Reial estan a l'ull de l'huracà. El periodista expert en la reialesa, Jaime Peñafiel, ha assenyalat a les filles dels reis.

El futur de la monarquia

Elionori Sofiaja estan en primer pla, i és que les dues ja estan començant a cobrar protagonisme a la Casa Reial espanyola, ja que són el futur de la monarquia que en els últims temps està bastant deteriorada.

Molts han estat els que han demanat una major visibilitat de les filles dels reis durant aquest confinament, així com ho han fet els més petits de les diferents cases reials europees. Per fer callar les crítiques, la Casa Reial va publicar un vídeo en el qual les filles dels reis es dirigien als joves espanyols, mostrant la seva preocupació pel que Espanya està vivint a causa del coronavirus. Això, segons els crítics, va arribar molt tard.

Peñafiel, fart de la protecció de les filles dels reis

És cert que Jaime Peñafiel ha estat més mesurat en les seves paraules, però ha reconegut que l'actitud de les nenes no ha estat l'adequada. El cronista ha volgut atacar directament als sectors més conservadors de la premsa que aplaudeixen cada gest de les joves, per molt intranscendents que siguin. Per aquest motiu, el veterà periodista ha malparlat contra aquests mitjans en la seva columna per a 'Republica.com'

Peñafiel no entén com pot haver-hi gent tan embafadora amb les nenes. Fins i tot ha considerat a aquests mitjans d'«exagerats, bavosos i cortesans». L'expert no ha carregat directament contra Elionor i Sofia, però si ho ha fet contra tots els que protegeixen tant a aquestes nenes.

Aquest cop i per sorprenent que sembli, Peñafiel no ha carregat directament contra Letícia. L'expert en la Casa Reial s'ha mostrat més indulgent amb la reina, amb qui «la premsa no ha tingut pietat», segons cita el periodista a 'Republica.com'.


Comentaris

envia el comentari