URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

La gran notícia que Malú i Albert Rivera amaguen a part de l'embaràs

No ha passat desapercebut un detall en l'última visita de la cantant al metge

Fotomuntatge d'Albert Rivera i Malú
No ha passat desapercebut un detall en l'última visita de la cantant al metge | Catalunya Diari

MalúAlbert Rivera estan a escassos dies de rebre a la seva primera filla en comú després d'un any i mig de relació sentimental. Com és lògic en la recta final de l'embaràs, la cantant visitava el passat dimarts 5 de maig un hospital dels afores de Madrid per sotmetre's a una nova revisió i comprovar que tot evoluciona de la millor manera.

La cantant no ha anat acompanyada de la seva parella, sinó de la seva mare, Pepi Benítez, que està vivint amb ells aquesta dura etapa de confinament. En la visita al metge de mare i filla, però, hi va haver un detall que no va passar desapercebut. La revista 'Lecturas' publica aquesta setmana que la neboda de Paco de Lucía va acudir a centre hospitalari lluint un anell especial en el dit anul·lar.

Campanes de boda?

A més, l'anell és precisament el tipus de peça que sol regalar-se en les peticions de mà, del que es dedueix que podria tractar-se d'un anell de compromís.

Aquest seria el primer enllaç nupcial per a tots dos, que el passat desembre ja s'especulava als mitjans. L'exlíder de Ciutadans no es va arribar a casar en els 20 anys de relació que va mantenir amb la psicòloga Mariona Saperas, amb la qual va tenir a la seva filla Daniela, de vuit anys.

Feliç amb el seu «gran embaràs»

En qualsevol cas, la parella es troba ara bolcada en el proper naixement de la petita, a la qual la seva mare ja ha escrit la seva primera cançó, 'Tejiendo alas', un tema gravat en ple confinament que ha tingut una gran acollida.

A dos dies de donar a llum, Malú segueix feliç amb el que considera «un gran embaràs. Està sent molt fàcil i bonic, còmode. Porto amb insomni des del principi, això sí», afirmava l'artista, tot i que reconeix estar vivint una brutal revolució hormonal: «Tinc moltes ganes de menjar i de plorar», ha confessat..


Comentaris

envia el comentari