El drama silenciós d'Ana Obregón amb seu fill malalt, Álex Lequio

Passa cada nit en un hospital de Barcelona

Ana Obregón té un ensurt amb el seu vestit
Ana Obregón passa cada nit en un hospital de Barcelona | GTRES

Ana Obregón viu només pel seu fill des que aquest va ingressar en un hospital de Barcelona per continuar el seu tractament contra el càncer. Des de fa gairebé dues setmanes, Ana dorm cada nit al costat del seu fill i pràcticament no se separa d'ell. Tan sols abandona l'hospital per desconnectar durant algunes hores a l'apartament que té llogat a la ciutat.

Des que Álex Lequio va arribar a Barcelona per seguir lluitant contra la malaltia, la seva mare no ha marxat ni un sol dia del seu costat. La presentadora ha suspès tots els seus compromisos personals i laborals per estar al costat del seu fill en aquests dies tan durs per al jove. I se l'ha vist sempre amb la força que la caracteritza, tot i la situació dramàtica que viu el seu fill Álex.

Després que li diagnostiquessin el càncer fa dos anys, Álex va començar a rebre el tractament a Nova York i Ana no s'ho va pensar un segon i va viatjar als Estats Units per viure amb el seu fill cada moment durant aproximadament els sis mesos que va durar el tractament. Álex també va estar rebent tractament el mes de febrer en un centre hospitalari de Madrid, abans d'ingressar en un hospital a Barcelona, on els seus pares tampoc el desemparen.

Ana i Alessandro Lequio, les 24 hores del dia amb Álex

Ana Obregón i el seu fill
Alessandro Lequio també s'ha instal·lat a Barcelona per estar amb Ana i el seu fill | Instagram

El seu pare, Alessandro Lequio, casat amb María Palacios amb la qual té una filla de tres anys i mig, també viatjava a Nova York sempre que podia per donar suport a Ana i al seu fill.

Ara, en les primeres setmanes d'ingrés d'Álex a la ciutat comtal, Alessandro ha decidit instal·lar-se a Barcelona, on fins ara viatjava sovint, per estar amb ell i Ana. Tots dos passen amb Álex les 24 hores del dia.

Va ser a principis d'abril de 2018 quan un mal d'esquena va ser inici d'una etapa dramàtica per a Álex Lequio Obregón. Els metges li van diagnosticar un càncer, contra el qual avui segueix lluitant amb totes les seves forces.


Comentaris

envia el comentari