URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Utilitzen una foto de la reina Letícia per atacar-la i enfonsar-la

Suma una crítica més

La reina Letícia somriu i aplaudeix durant un ace
Utilitzen una foto de la reina Letícia per atacar-la i enfonsar-la | Cedida

Les crítiques a la reina Letícia no han parat ni tan sols durant la pandèmia de coronavirus que afecta pràcticament tot el planeta. Ja fa setmanes que la Casa Reial va rebre crítiques per com estaven enfrontant la situació, i ara és la reina en persona qui és víctima de tots aquests atacs

Aquesta setmana, el motiu de les crítiques té a veure amb unes imatges que ja estan circulant per les xarxes socials que la converteixen en protagonista involuntària de la situació. 

Es tracta d'unes imatges enregistrades fa uns dies a les instal·lacions de la Creu Roja i que la reina Letícia va visitar, ja que ella és la presidenta d'honor de l'organització i volia conèixer de primera mà com funciona l'Assemblea a la zona nord de Madrid.

Entre altres coses, la reina està sent criticada pel seu estil i per portar uns guants que li anaven grans, amb el consegüent risc que això pot portar a la seva salut i de la resta de voluntaris. Però el fet que està rebent tota l'atenció és que la reina només es dediqués a mirar quan la resta de persones de l'organització descarregava caixes en un cotxe. 

Els seus seguidors la defensen

De la mateixa manera, els seus seguidors més fidels han aprofitat les mateixes imatges per defensar-la, pel fet que hagi anat fins allà a preocupar-se per la situació i com s'està intentant ajudar els més necessitats. 

Com sempre, tot el que faci la reina provocarà reaccions per un costat i per un altre, una situació a la qual ja deu estar acostumada i que de ben segur no canviarà a curt termini.


Comentaris

envia el comentari