Carolina, l'actriu de 25 anys que plora la mort del seu nòvio Àlex Lequio

La jove no s'ha separat en cap moment del fill d'Ana Obregón

Alex Lequio i Carolina Monjo
La parella va adoptar un gos anomenat Bobby | Twitter

 .

Tot i que l'actriu Ana Obregón i el col·laborador de televisió Alessando Lequio, han estat en tot al costat del seu fill Alex, hi ha una tercera persona que no ha volgut separar-se ni un minut del jove que avui ha perdut la vida i que sense cap mena de dubte, s'ha convertit en un dels seus pilars fonamentals.

Ens estem referint a la jove actriu i empresari Carolina Monje Vicario, que des de fa alguns anys enrere mantenia una relació sentimental amb el fill d'Ana Obregón. Tot i que a les seves xarxes socials no acostuma a parlar de la seva vida privada, si és cert que Álex va compartir en algunes ocasions fotografies on apareix acompanyat de la jove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤗

Una publicació compartida de Carolina Monje Vicario❣️ (@ carola.mv) el

Carolina Monje, barcelonina de naixement, és llicenciada en Direcció i Gestió d'Empreses per la Universitat de Derby, a Anglaterra, i compagina la seva tasca com a gerent d'importants hotels, amb l'arrencada de la seva pròpia línia de roba Carola Monje, que es dirigeix a un públic molt juvenil.

Carolina va dirigir un important hotel a Eivissa

La jove, que també té un màster d'Administració i Gestió Hotelera, ha dirigit durant diversos anys l'hotel de cinc estrelles La Torre del Canónigo, situat a Eivissa. A les seves xarxes socials podem veure com és una gran amant de passar moments amb el seu grup d'amigues, la seva debilitat per la moda i els complements i pels viatges que fa a través de tot el món. Aquest dimecres, plora la mort del seu company de vida, Álex Lequio, amb només 27 anys.


Comentaris

envia el comentari