L'últim missatge d'Ana Obregón al seu fill mort Àlex Lequio

La mare de Lequio ha lluitat sempre al seu costat

Ana Obregón durant la presentació de LaCabine: Reviu Elixir. Madrid 19 de desembre de 2019
Ana Obregón s'ha desviscut pel seu fill en els darrers dos anys, fins a la seva malaurada mort, aquest dimecres. | Catalunya Diari

Després de dos anys intensos de lluita, aquest dimecres hem hagut de lamentar la pèrdua d'Álex Lequio, fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, que ha mort als 27 anys com a conseqüència del càncer contra el qual lluitava de manera incansable. El jove ha mort després del seu últim ingrés hospitalari a Barcelona.

La seva mare, Ana Obregón no ha deixat en cap moment de lluitar al seu costat. Durant els últims anys, l'actriu s'havia dedicat a cuidar el seu fill, buscant els millors metges per tractar aquesta dura malaltia que per desgràcia ha acabat amb la vida del jove. L'entorn d'Obregón ha afirmat que la família d'Àlex Lequio tenia devoció pel jove, que mai va perdre el seu somriure en aquesta llarga lluita. L'actriu i presentadora ha remogut cel i terra per intentar ajudar-lo, en la que ha estat l'etapa més dura de la seva vida.

L'emotiu missatge d'Ana Obregón

Ana Obregón li va dedicar l'últim missatge que va llançar en xarxes socials fa ara dos anys, poc abans de deixar Twitter. «Li van trencar les ales i va seguir volant. Però aquesta vegada molt més alt. Orgullosa de tu, de la teva empresa», publicava l'actriu al seu Twitter el 2018.

Avui, lamentablement, després de dos anys de lluita, Àlex Lequio ha mort. Ana Obregón sempre s'ha sentit molt orgullosa del seu fill, ja que tot i la desgràcia, sempre ha mantingut el seu bon humor, dedicant-li així tots els somriures possibles a la seva mare. La lluita d'Álex Lequio va començar el 2018, quan el jove va arribar a viatjar als Estats Units, a Nova York, per tractar-se del càncer. Un temps després va tornar a Espanya, el seu país natal per continuar amb el tractament.

Tot indicava que l'estat de salut de Lequio era millor, però un temps després va patir una recaiguda. El món del cor s'ha quedat totalment consternat, ja que Lequio sempre havia estat molt agradable amb la premsa rosa. El fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón, malgrat el càncer, va continuar amb el ritme habitual de la seva vida professional, tot i que en alguna ocasió va haver de suspendre algunes aparicions públiques causa del seu estat de salut.


Comentaris

envia el comentari